#anaskopisi 14-19/05/2014

Article featured image
Article featured image

Αρχίζει το μάζεμα η Τράπεζα Κύπρου;

Μετά την τελευταία επίσκεψη της Τρόικας και μετά την κατά τα άλλα θετική αξιολόγηση της Τράπεζας Κύπρου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έδωσαν όλα τα «όπλα» στη Διεύθυνση της Τράπεζας προκειμένου να αντιμετωπίσει το ζήτημα των «κόκκινων» δανείων! Εκεί που νομίζαμε ότι τα πράγματα είναι κακά, τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη.

Οι ανεγκέφαλοι

Τραυματισμοί τεχνικών τηλεόρασης και ποδοσφαιριστών, κλοπές και κακόβουλες ζημιές ήταν το αποτέλεσμα του «αγώνα» ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ! Έμεινα και μαλάκας από τις δηλώσεις του Προέδρου της ΑΕΛ ο οποίος, παραλίγο να μας πει ότι η κροτίδα έπεσε από το διάστημα.

Ο ξάδελφος του Νίκου!

Κομπιναδόρος παρουσιαζόταν ως ξάδελφος του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη! Προφανώς ο κομπιναδόρος απευθυνόταν σε κοινό premium. Όπως και να έχει, άμα σας προκύψει καμιά συνεργασία από Προεδρικό κάντε ένα double check.

Church Parade

«Ιερό» πόλεμο κατά της ομοφυλοφιλίας άνοιξε η εκκλησία! Οι αυλικοί του Αρχιεπισκόπου άρχισαν να μιλούν για ασθένεια με στόχο να μποϋκοτάρουν και να φανατίσουν τους πιστούς εναντίον του αγώνα που γίνεται για σεβασμό στην διαφορετικότητα.

Έδεσε το γλυκό

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ) καλεί τις αρμόδιες αρχές να επικηρύξουν τον Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, για εγκλήματα πολέμου! No Comment. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαστε σε «καλό» δρόμο.

Θα μας τρελάνει ο Ιωνάς

Η αστυνόμευση στο Τσίρειο ήταν καλή σύμφωνα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάλου. Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι εάν εννοούσε το ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ, γιατί εάν δεν κάνω λάθος στον συγκεκριμένο αγώνα κάποιος έφυγε με ασθενοφόρο (φώτο) και by the way, το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Με το δεξί ξεκίνησαν οι παγκύπριες εξετάσεις

Μια χαρά με τις εξετάσεις. και μετά τις σπουδές τι; Να στείλουν από τώρα τα CV τους στο ανεργειακό;

φωτογραφία: crashonline.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ