Ναύπλιο όπως λέμε Μονακό

Article featured image
Article featured image

Κάτι σε Μονακό φέρνει από χθες ο αέρας του Ναυπλίου, αφότου άρχισαν να καταφθάνουν στην πόλη τα πλωτά παλάτια διαφόρων σταρ του Χόλιγουντ, κροίσων και βασιλιάδων στο πλαίσιο της διοργάνωσης Mediterranean Yacht Show, η οποία θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 7 Μαΐου.



Πρόκειται για μια έκθεση πολυτελών σκαφών, στην οποία θα παρουσιαστούν περισσότερες από 60 θαλαμηγοί μέχρι 60 μέτρων και με δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 12 επιβατών. Η θαλαμηγός «Aqua» είναι αυτή που επιλέγει για τα ταξίδια της στην Ελλάδα η πριγκίπισσα του Μαρόκο, Λάλα Σάλμα, ενώ το γιοτ «Alexandra» είχε ενοικιαστεί πριν από δύο χρόνια μαζί με τη θαλαμηγό «Dragon» και άλλα δύο μικρότερα σκάφη από το ζεύγος Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ, για το ταξίδι τους σε Αιγαίο και Ιόνιο. Επίσης, η θαλαμηγός «Pollux» είχε νοικιαστεί από την παρέα της Μόνικα Μπελούτσι τον Αύγουστο του 2010, όταν έκανε κρουαζιέρα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.



Η έκθεση απευθύνεται κυρίως σε ξένους επαγγελματίες, ενώ σε αυτή θα δώσουν το παρόν τους οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου που ασχολούνται με την ενοικίαση τέτοιων θαλαμηγών.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ