«Πάμε ξανά» στη Νατάσσα Μποφίλιου

Article featured image
Article featured image

Η Νατάσσα Μποφίλιου, επιστρέφει ξανά για δύο μοναδικές συναυλίες, σε Λάρνακα και Λεμεσό, με την παράστασή της «Πάμε Ξανά», την οποία παρουσίασε σε Ελλάδα και Κύπρο τον περασμένο χειμώνα! Μια παράσταση η οποία προβάλλει διαφορετικές ερμηνευτικές πτυχές της Νατάσσας Μποφίλιου, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως τη νέα δύναμη της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Στις δύο παραστάσεις που θα δώσει η ερμηνεύτρια στο νησί μας, θα ακούσουμε τα ολοκαίνουργια και ήδη αγαπημένα τραγούδια της πρόσφατης συνεργασίας της με το σημαντικό συνθέτη Στάμο Σέμση, καθώς και άλλα τραγούδια του προσωπικού ρεπερτορίου της, που την έχουν αναδείξει σε μια από τις πιο δημοφιλείς ερμηνεύτριες της γενιά της.

Στο πλευρό της θα βρίσκονται, όπως πάντα άλλωστε, οι Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος, οι οποίοι στήνουν ένα απρόβλεπτο ακουστικό πρόγραμμα με στόχο να κάνουν τα τραγούδια τους αγνώριστα, αλλά και να πειραματιστούν με γνωστά και μη εξαιρετέα κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Σάββατο 31 Μαΐου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21.00 & Κυριακή 1 Ιουνίου, Αρχαίο θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 21.00. Είσοδος: €25. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 22388322.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ