Συνελήφθη ο «δράκος» των ηλικιωμένων γυναικών

Article featured image
Article featured image

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο «δράκος» των ηλικιωμένων γυναικών της Ερέτριας. Συγκεκριμένα, από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάστηκε υπόθεση βιασμού, που διαπράχθηκε στα τέλη Ιουνίου του 2013, σε βάρος μίας 70χρονης Ελληνίδας, σε ορεινή δασώδη περιοχή του Γυμνού Ερέτριας Ευβοίας.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 29χρονος Αλβανός, που συνελήφθη πριν από δύο εβδομάδες για άλλη υπόθεση βιασμού, αυτή τη φορά μίας 69χρονης, επίσης Ελληνίδας, σε ποιμνιοστάσιο που διατηρούσε το θύμα στην ευρύτερη επίσης περιοχή της Ερέτριας. Σε ότι αφορά την περσινή υπόθεση βιασμού, ο 29χρονος, φορώντας κουκούλα, εισήλθε σε ένα μικρό οίκημα, που διατηρούσε εντός ποιμνιοστασίου του ένα ηλικιωμένο ζευγάρι.

Στη συνέχεια ο δράστης επιτέθηκε στον 80χρονο σύζυγο του θύματος και τον χτύπησε με λοστό στο κεφάλι, στα χέρια και στα πόδια, ενώ επιπλέον του προξένησε πλήγματα στην θωρακική χώρα, με δυο μαχαίρια. Ακολούθως, με την απειλή των μαχαιριών, βίασε την 70χρονη ηλικιωμένη και διέφυγε.

Σε βάρος του 29χρονου, ο οποίος είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία για διάπραξη βιασμού, επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβασης του νόμου για τα όπλα, η οποία με την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ