Διαδραστική παράσταση μουσικού παραμυθιού για παιδιά

Article featured image
Article featured image

Πολύ πρόσφατα είχε παρουσιάσει μια όμορφη παράσταση αφήγησης παραμυθιών, εμπλουτισμένη με ζωντανή μουσική, κατάλληλη για ενήλικες και παιδιά.

 

Αυτή την φορά, η μουσικοπαιδαγωγός Ελενίτσα Γεωργίου μας καλεί να υποδεχτούμε το καλοκαίρι μέσω ενός δρώμενου με τίτλο «Το πουλί της φωτιάς», όπου στην ουσία πρόκειται για ένα δίωρο με κατασκευές, διαδραστική παράσταση παραμυθιού «Το πουλί της Φωτιάς», αλλά και γνωριμία με μερικά όργανα της ορχήστρας.

«Το πουλί της Φωτιάς», ένα από τα σημαντικότερα μπαλέτα με μουσική του Ιγκόρ Στραβίνσκι, που βασίζεται σε ιστορίες της ρωσικής λαϊκής παράδοσης, μετατρέπεται σε ένα παραμύθι με χορό και τραγούδι!

Η ιστορία επικεντρώνεται στο ταξίδι του Πρίγκιπα Ιβάν, ο οποίος μαθαίνει ότι σ' ένα παλάτι στη Ρωσία ζει το Πουλί της Φωτιάς. Έτσι ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι με τη βοήθεια των παιδιών και συναντά πλάσματα της φαντασίας, πριγκίπισσες και ένα μεγάλο μαγικό αυγό!

Κυριακή 1η Ιουνίου, Καφετέρια Μπολιβάρ, παλιό Καϊμακλί, Λευκωσία, 10.00-12.00, είσοδος για παιδιά €7 (με δροσιστικό χυμό). Πληρ. 99044055.



Η Ελενίτσα Γεωργίου


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ