Rain of Stars στο Lamane Beach Bar

Article featured image
Article featured image

Το Amante στην Αγία Νάπα, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα νυχτερινά στέκια του νησιού, επέστρεψε δυναμικά και αυτό το καλοκαίρι, με νέο όνομα –Lamane– και ανακαινισμένο χώρο, έτοιμο να μας προσφέρει τις πιο καυτές νύχτες! Και για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός (δηλ. οι καυτές νύχτες), στο «παιχνίδι» μπήκαν δύο από τα καλύτερα και ανερχόμενα teams της Λευκωσίας, τα MAD NIGHTS και ELEVE NIGHTS (θυμήσου το Black Tie την παραμονή πρωτοχρονιάς στο Lemon Park και το Easter Blackout στην Βlinkers), τα οποία ένωσαν τις δυνάμεις τους, με σκοπό να κάνουν το φετινό καλοκαίρι στο Lamane… υπέροχο!

Και το αποτέλεσμα; Το «Rain Of Stars» Trilogy: Μια τριλογία, ένα σύνολο από τρία έργα τέχνης που συνδέονται, εξ ου και τ' όνομα της συνεργασίας μεταξύ των 2 teams μαζί με το Lamane beach bar. Είμαστε σίγουροι πως με το δικό τους μοναδικό τρόπο θα μας διασκεδάσουν σε ξέφρενους ρυθμούς μέχρι τις πρωινές ώρες πάνω στο κύμα της θάλασσας, σε συνεργασία με τους κορυφαίους Κύπριους DJs που μας υπόσχονται μοναδική μουσική εμπειρία και βραδιές που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Σημειώστε τις ημερομηνίες: Η αρχή γίνεται στις 27 Iουνίου με τους DJs Alexandros Papadopoulos (resident στο Occhio Club) και DJ Nichola Salochin (resident στο Greek Obsession του Manchester). Ακολούθως σειρά παίρνουν άλλα 2 events, στις 11 Ιουλίου και 1 Αυγούστου, για τα οποία δεν θέλησαν να μας αποκαλύψουν περισσότερες πληροφορίες και μας «προκάλεσαν» να παρευρεθούμε έτσι ώστε να ανακαλύψουμε το τι θα ακολουθήσει.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ