Τα πλεονεκτήματα της κατανάλωσης βιολογικών προϊόντων

Article featured image
Article featured image

Ένας ραγδαία αναπτυσσόμενος κλάδος είναι χωρίς αμφιβολία αυτός των βιολογικών προϊόντων, αφού όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητά τα καταναλώνουν ή/και τα χρησιμοποιούν.

 

Την ερχόμενη βδομάδα, το Ινστιτούτο Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης διοργανώνει μια εκδήλωση με θέμα «Βιοκαλλιέργειες και Διατροφογενετική», σκοπός της οποίας είναι να εστιάσει ακριβώς στα  πλεονεκτήματα της κατανάλωσης βιολογικών προϊόντων.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν οι Δρ Μαρία Ζαχαρίου Δώδου, πρόεδρος ΙΠΑΑ, Νίκος Κουγιάλης, Υπουργός Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος και Αβέρωφ Νεοφύτος, πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Ομιλητές θα είναι η Επίτροπος Περιβάλλοντος, Ιωάννα Παναγιώτου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιοκαλλιεργητών, Λάκης Πίγγουρας και η Δρ Νίτσα Κοιλιάρη, σύμβουλος διατροφογενετικής.

Επίσης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευθούν κάποιοι βιοκαλλιεργητές.

Θα ακολουθήσει δεξίωση με βιολογικά εδέσματα και κρασιά, ενώ θα από τις 17.00 ως τις 22.00 θα λειτουργεί και παζαράκι με βιολογικά προϊόντα.

Τετάρτη 4 Ιουνίου, Αίθουσα Σπηλιών, Πάρκο Ακρόπολης, Λευκωσία, 18.30-20.00. Κρατήσεις 22883139.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να γλιτώσει τη φυλακή

Article featured image

Τρεις ελληνικές πόλεις στη λίστα με τις κορυφαίες του κόσμου για street food

Article featured image

Οι Beatles βγάζουν νέα έκδοση του «Rubber Soul» με ένα άγνωστο τραγούδι του Τζον Λένον