Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

Article featured image
Article featured image

Το  Εφετείο δεν ανακάλεσε κι έτσι πλέον τα πάντα θα κριθούν στον αυριανό αγώνα. Ένας τελικός πρωταθλήματος σε ένα κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο (Αντώνης Παπαδόπουλος). Ακόμα κι έτσι, μακάρι να πάνε όλα καλά και επιτέλους το πρωτάθλημα να πάει στον καλύτερο. Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δύο ομάδες θέλουν διακαώς τη νίκη τίτλου, ενώ η ΑΕΛ βολεύεται και με ισοπαλία.

 

Στο αγωνιστικό μέρος τα δεδομένα είναι γνωστά. Για την ΑΕΛ δεν υπολογίζονται οι Μπεμπέ και Σακέτι, ενώ στον ΑΠΟΕΛ εκτός είναι οι Αλωνεύτης και Κακά.  Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Δώνης είναι αναγκασμένος να προσαρμόσει τα πλάνα του με βάση τη ετοιμότητα των Μοραΐς και Μαντούκα οι οποίοι θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν έτσι ώστε να βρίσκονται στην αποστολή.

Με αυτά τα δεδομένα για τον ΑΠΟΕΛ ο Γιώργος Δώνης προορίζει το σχήμα του με τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ολιβέιρα και Αμορίν. Από δεξιά ο Σέρτζιο και από αριστερά ο Αντωνιάδης. Στο χώρο του κέντρου οι Βινίσιους και Γκόμες, με τον Χαραλαμπίδη στο δεξί άκρο και τον Αλεξάνδρου στο αριστερό. Σε ελεύθερο ρόλο ο Ντε Βισέντι και στην κορυφή της επίθεσης κατά πάσα πιθανότητα ο Σιέρινταν. Τώρα αν και εφόσον παρουσιαστούν σε θέση να αγωνιστούν οι Μοραΐς και Μαντούκα τότε θα διαφοροποιηθούν τα δεδομένα, αν και φαντάζει δύσκολο επί του παρόντος.

Στην ΑΕΛ Ο Ιβάιλο Πέτεφ θα παρατάξει τον Φεγκρούς κάτω από τα δοκάρια. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ουόν και Θεοφίλου. Στα άκρα από δεξιά ο Αϊρόσα και από δεξιά ο Καρλίτος. Ανασταλτικοί χαφ οι Μάριος Νικολάου και Ντεντέ. Στα χαφ από δεξιά ο Μοντέιρο και από αριστερά ο Εντμάρ. Σε ρόλο αντί Μπεμπέ τη θέση διεκδικούν οι Οριόλ και Οχενέ, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα. Στην γραμμή κρούσης υπάρχει ερωτηματικό. Ινταμπελάι ή Καλουντζέροβιτς; Ο δεύτερος πάντως παρουσιάζεται έτοιμος για δράση  μετά τον τραυματισμό του, στον πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς.

Πηγή φωτογραφίας: cyprusnewsportals.com


Πηγή: Sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ