Όλα τα πήρε φέτος ο ΑΠΟΕΛ!

Article featured image
Article featured image

Μετά την Ασπίδα της ΚΟΠ στην έναρξη της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς και την κατάκτηση του Κυπέλλου πριν από μόλις 10 μέρες, ο ΑΠΟΕΛ σήμερα στέφεται και πρωταθλητής.

 

Η ομάδα της Λευκωσίας πέτυχε την πιο σημαντική φετινή νίκη, στο ματς τίτλου επί της ΑΕΛ, με 1-0, με χρυσό σκόρερ τον Σέρινταν στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου. Παρόλο που το παιχνίδι ήταν άνευρο, χωρίς θεατές και χωρίς θέαμα, το γκολ που μπήκε σε κρίσιμο σημείο σαφώς βοήθησε ψυχολογικά τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι διαχειρίστηκαν τον εν λόγω σκορ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Και πρωτάθλημα λοιπόν (το 23ο για τον ΑΠΟΕΛ) και νταμπλ μετά από 18 χρόνια (το τελευταίο ήταν το 1996) και back το back μετά από 65 χρόνια (τόσα έχουν περάσει από το 1949).

Τι κι αν δεν έκαναν γύρο του θριάμβου; Οι παίκτες πανηγύρισαν μόνοι τους στο γήπεδο, με την ψυχή τους, ενώ το σκηνικό μεταφέρεται τώρα στο σωματείο.

Κι αφού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και σιγήσουν οι κόρνες στο σωματείο, για δεύτερη φορά μέσα σε 10 μέρες, όλοι στον Αρχάγγελο θα στρωθούν στη δουλειά αφού ο δρόμος για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ορθάνοιχτος (με βάση του συντελεστή), ενώ τα αγωνιστικά αλλά και τα οικονομικά οφέλη θα είναι πολλά.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ