Οι φραουλί γόβες του Ποταμιού

Article featured image
Article featured image

Μια εντυπωσιακή γυναίκα κατάφερε να κλέψει την παράσταση κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης των υποψηφίων του «Ποταμιού» για τις Ευρωεκλογές στη Δραπετσώνα.

Ο λόγος για τη Φανή Σπυριδάκη, ηθοποιό, επιχειρηματία και ακτιβίστρια, η οποία τράβηξε τα βλέμματα κυρίως λόγω του ότι φορούσε «φραουλί» γόβες με δύο νάνους στη θέση της γόβας.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, η Φανή γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1980 και  μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Πραγματοποίησε τις σπουδές της στην υποκριτική στo Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας και Θεατρικές Σπουδές και Επικοινωνία στη Σορβόνη.

Στη συνέχεια δούλεψε ως ηθοποιός, μεταφράστρια και βοηθός σκηνοθέτη στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο, ενώ το 2012 ίδρυσε το Κέντρο Λογοτεχνικών Εκδηλώσεων στην Αθήνα με στόχο την ανάδειξη νέων συγγραφέων. Η αγάπη της για τον γαλλικό πολιτισμό εκδηλώθηκε και με τη δημιουργία ενός bistro.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Εντοπίστηκαν απολιθώματα μικροσκοπικού δεινοσαύρου και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό

Article featured image

Έχασαν τον γάτο τους στην Ισπανία και επέστρεψε μετά από 5 μήνες διανύοντας 250 χιλιόμετρα

Article featured image

Μόλις πέντε λεπτά επιπλέον δραστηριότητας καθημερινά μπορούν να παρατείνουν τη ζωή