Αυτοκίνητο με οστά στο βυθό της θάλασσας

Article featured image
Article featured image

Επιβατικό I.X. αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν διασκορπισμένα ανθρώπινα οστά και υπολείμματα ρούχων, εντοπίστηκε χθες στον πυθμένα της θάλασσας στα αριστερά της προβλήτας του Λαυρίου σε βάθος 18 μέτρων, μετά απο καταγγελία.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, ενώ ενημερώθηκε ιδιώτης δύτης ο οποίος καταδύθηκε εντοπίζοντας το όχημα.

Με τη βοήθεια γερανού και στελεχών της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών ανελκύστηκε το όχημα, ενώ τα ανευρεθέντα οστά πρόκειται να διακομιστούν στο Νεκροτομείο Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

(Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi)


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ειδικοί απαντούν εάν υπάρχει η καλύτερη οδοντόβουρτσα για χρήση

Article featured image

Το 1967, ένα αγόρι έκλεψε μεσαιωνικά πλακάκια από μοναστήρι και τώρα επανεμφανίστηκαν σε κουτί με γλυκά

Article featured image

Tο ιπποποταμάκι που εντοπίστηκε να σπρώχνει τη νεκρή μητέρα του, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά των φροντιστών του