Οι «καράολοι» και το διπλωματικό επεισόδιο

Article featured image
Article featured image

Για μάζεμα «καραόλων» πήγε ο άνθρωπος, που να φανταστεί ότι θα προκαλούσε διπλωματικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4 το απόγευμα χθες, Ελληνοκύπριος κάτοικος Πύλας ηλικίας 22 ετών, παρακινούμενος προφανώς από τις απρόσμενες βροχές των ημερών, μετέβη για συλλογή σαλιγκαριών σε χωράφια τα οποία εφάπτονται της νεκρής ζώνης στην περιοχή Περγάμου. Μετά τη συλλογή των σαλιγκαριών, ο 22χρονος μετέβη εκεί όπου άφησε το αυτοκίνητο του, για να διαπιστώσει, ωστόσο, ότι γύρω από αυτό υπήρχαν Τούρκοι στρατιώτες.

Ο 22χρονος έφυγε από την περιοχή και μετέβη σε φυλάκιο των Ηνωμένων Εθνών στη περιοχή Πύλας. Με τη συνοδεία ανδρών της ειρηνευτικής δύναμης, ο νεαρός επέστρεψε στην περιοχή όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητο του. Οι Τούρκοι στρατιώτες στην παρουσία της ψευδοαστυνομίας απαίτησαν την παραλαβή του οχήματος ισχυριζόμενοι ότι αυτό ήταν σταθμευμένο εντός των κατεχομένων περιοχών.

Η αστυνομία των Ηνωμένων Εθνών ενέδωσε και παρέδωσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου στους Τούρκους στρατιώτες και το όχημα του γκαντέμη νεαρού μεταφέρθηκε σε  λεγόμενο αστυνομικό σταθμό στα κατεχόμενα. Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία Ορόκλινης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ