SiiMA: Φθηνά και ποιοτικά σακάκια μοτοσικλέτας

Article featured image
Article featured image

Η SiiMA είναι μια μικρή επιχείρηση δημιουργίας μπουφάν για μοτοσικλέτες και είναι ίσως η μοναδική κυπριακή επιχείρηση στο είδος της που λειτουργεί μόνο με online shop. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Γιώργος Ευριπίδου, μας λύνει κάποιες απορίες αναφορικά με το προϊόν του.

 

Η σχέση ποιότητας-τιμής είναι το δυνατό χαρτί των Siima;

«Με λιγότερα από 100 ευρώ στέλνουμε υψηλής ποιότητας μπουφάν μοτοσικλέτας στην πόρτα σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Μπουφάν για το οποίο δεν πληρώνετε για τη μάρκα. Το μόνο που πληρώνετε είναι το πραγματικό κόστος του μπουφάν καθώς και ένα μικρό ποσό, αρκετό απλώς για να έχω κάποιο κέρδος. Δίκαια και καθαρά πράγματα! Στο ένα τρίτο ή ακόμη και το ένα τέταρτο της τιμής έχετε την ίδια προστασία, τα υλικά και την ποιότητα που θα πληρώνατε για ένα δημοφιλές εμπορικό σακάκι μοτοσικλέτας. Επιπλέον, με το να πάρετε ένα Siima σακάκι θα είστε ανέμελοι, δεν έχετε να ανησυχείτε αν το κάνετε βρώμικο ή που να το αφήσετε, όπως θα κάνατε κανονικά με ένα μπουφάν μοτοσικλέτας των €500. Πάρτε ένα  SiiMA σακάκι για εσάς, απολαύστε όλα τα οφέλη που προσφέρουμε και μπείτε στο ασφαλές και ξέγνοιαστο πνεύμα της βόλτας».

Το φθηνό είναι και καλό;

Παρά το γεγονός ότι τα μπουφάν SiiMA είναι φθηνά, είναι ιδιαίτερα ασφαλή. Έχουμε ήδη την πιστοποίηση European Safety Standard EN-1621-1 CE Level 1 και έτσι εξασφαλίσαμε το ένα από τα δύο επίπεδα ασφαλείας για τα μπουφάν μας (σύμφωνα με κανονισμό της ΕΕ). Είμαστε σε στενή επικοινωνία με τον παραγωγό και έτσι υπάρχει αυστηρή εποπτεία στην ανάπτυξη του προϊόντος για να διασφαλίσουμε ότι θα πλοιρεί τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας.

Η βιομηχανία για μπουφάν μοτοσικλετών ξεκίνησε αρχικά με βαρύ κερωμένο βαμβάκι. Σήμερα, χρησιμοποιούμε υψηλής πυκνότητας ύφασμα cordura (600D), το οποίο προσφέρει βελτιωμένη προστασία από από τη ζέστη, το κρύο, τη βροχή και τον άνεμο. Συν τοις άλλοις, τα προστατευτικά EVA που τοποθετούνται στους ώμους, τους αγκώνες και την σπονδυλική  κάνουν αυτά τα απίστευτα μπουφάν ακόμη πιο ασφαλή. Τα προστατευτικά είναι εγκεκριμένα CE και πλοιρούν υψηλά πρότυπα ασφάλειας. Τα προστατευτικά EVA έχουν χαμηλή σκληρότητα θερμοκρασίας, είναι ανθεκτικά στα σχισίματα  με υψηλή απορρόφηση κραδασμών, στην θερμότητα και ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Πιστεύουμε ότι η ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα μπουφάν μοτοσικλέτας. Ως εκ τούτου, είμαστε πολύ σοβαροί σε ότι αφορά στις προδιαγραφές ασφάλειας.

Πώς μπορώ να παραγγείλω ένα SiiMA;

Μπες στην ιστοσελίδα www.siimajackets.com, διάλεξε το μπουφάν της αρεσκείας σου αναλόγως των αναλυτικών διαστάσεων που υπάρχουν, πλήρωσε με PayPal ή με τραπεζική μεταφορά χρημάτων και σε 48 ώρες από την επιβεβαίωση της πληρωμής θα πάρεις το μπουφάν σου (για παραδόσεις στην Κύπρο μόνο). Σε περίπτωση αλλαγής μπουφάν είμαστε πολύ ελαστικοί και σίγουρα θα επιτρέψουμε αλλαγή εντός 10 ημερών ή ακόμη και επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που ο πελάτης δεν είναι ικανοποιημένος.

Πως έχει εξελιχθεί η μπίζνα μέχρι σήμερα;

Κατά τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε κάνει αξιοσημείωτη πρόοδο. Δημιουργήσαμε τα σχέδια για το σακάκι, βεβαιωθήκαμε ότι θα βρούμε τον καλύτερο δυνατό κατασκευαστή, δημιουργήσαμε ιστοσελίδα με online κατάστημα, διαπραγματευτήκαμε με τον κατασκευαστή και αρχίσαμε μια καλή και υγιή επιχειρηματική σχέση, δημιουργήσαμε το πρώτο μοντέλο Siima (Siima Condor R Pro), εισάξαμε CE προστατευτικά για τα σακάκια, προκειμένου να συμμορφωθούμε με τα πρότυπα Ευρωπαϊκής Ασφάλειας, λίγους μήνες αργότερα αναπτύξαμε το δεύτερο μοντέλο Siima (Siima Μαύρο Airblade), προωθήσαμε την ιστοσελίδα, καθώς και τους λογαριασμούς σε facebook, twitter, youtube και google+. Μέσα στο 2013 έχουμε αυξήσει δραστικά τις πωλήσεις μας, δημιουργήσαμε μια σταθερή πολιτική εξυπηρέτησης πελατών, δημιουργήσαμε μια παγκόσμια πολιτική παράδοσης των προϊόντων μας στο σπίτι σας όπου κι αν είστε, ενώ έχουμε ήδη την πιστοποίηση European Safety Standard EN-1621-1 CE Level 1 και έτσι εξασφαλίσαμε το ένα από τα δύο επίπεδα ασφαλείας για τα μπουφάν μας (σύμφωνα με κανονισμό της ΕΕ).

Siima Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 16, Παλουριώτισσα, Λευκωσία, πληρ. 99566237 (Γιώργος Ευριπίδου), siimasafety@gmail.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ