Η Τράπεζα Κύπρου απορρόφησε τη Λαϊκή

Article featured image
Article featured image

Τέρμα οι δύο ουρές και οι παρεξηγήσεις στο ποιος έχει σειρά, τέρμα τα βυσσινί και τα κίτρινα καρτελάκια πάνω από τα ταμεία, τέρμα οι συγχυσμένοι πελάτες στις ATM, τέρμα οι οδηγίες χρήσεις που προέκυψαν μετά τις αποφάσεις του περσινού Eurogroup, τέρμα μια για πάντα η Λαϊκή που απ’ εδώ και πέρα θα παραμείνει ως μια ανάμνηση.

 

Τέλος εποχής για τη Λαϊκή Τράπεζα λοιπόν, αφού η απορρόφηση του δικτύου των πελατών της από την Τράπεζα Κύπρου ήταν καθ’ όλα επιτυχής. Η μεταφορά των λογαριασμών των πελατών της Λαϊκής στην Τράπεζα Κύπρου έχει ολοκληρωθεί και από σήμερα το πελατολόγιο των δυο τραπεζών θα βρίσκεται κάτω από ένα κοινό ηλεκτρονικό σύστημα.

Στο ηλεκτρονικό σύστημα της Τράπεζας Κύπρου έχουν προστεθεί ένα εκατομμύριο εκατό χιλιάδες δεδομένα πελατών της πρώην Λαϊκής.

Η διαδικασία ενοποίησης των συστημάτων των δύο Τραπεζών, η οποία επιτεύχθηκε νωρίτερα από το αναμενόμενο, αναμένεται να επιφέρει πλέον οριστικά την ομαλοποίηση της λειτουργίας του νέου τραπεζικού σχήματος.

Από σήμερα καταργούνται οι ρυθμίσεις, που είχαν γίνει στα υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου, η οποία στο εξής θα εξυπηρετεί, χωρίς διαχωρισμό, όλους τους πελάτες της.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή λειτουργικών εργασιών της Τράπεζας Κύπρου, Άριστο Στυλιανού, οι πελάτες του Οργανισμού μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν κανονικά, χωρίς οποιαδήποτε ειδική διευθέτηση, τόσο τις μηχανές αυτόματης ανάληψης χρημάτων ΑΤΜ, όσο και το ηλεκτρονικό σύστημα 1bank.

Ο κ. Στυλιανού διαβεβαίωσε πως η Τράπεζα Κύπρου είναι απόλυτα προετοιμασμένη για τη σημερινή μέρα.

Σε περίπτωση, που προκύψει κάποιο πρόβλημα, είπε, ο Οργανισμός είναι σε θέση να το διαχειριστεί, χωρίς να επηρεαστεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο η εξυπηρέτηση των πελατών.

Χάρης Πουαγκαρέ: Κανένα πρόβλημα

«Το σύστημα είναι πανέτοιμο να δεχθεί τους πελάτες δεν θα υπάρχουν δύο ουρές στα καταστήματα. Δεν αναμένεται να προκύψει κανένα πρόβλημα και αν προκύψει είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε», δήλωσε ο Διευθυντής Διεύθυνσης Λιανικής Τραπεζικής και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Χάρης Πουαγκαρέ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ