Έχεις ακούσει για το Mystery Festival;

Article featured image
Article featured image

Ένα φεστιβάλ που διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά, από 11 μέχρι 14 Σεπτεμβρίου, στη Λευκωσία, έχοντας πολιτιστικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

 

Σκοπός του Mystery Festival είναι να φέρει κοντά σχολικά και φοιτητικά συγκροτήματα, σε ένα μεγάλο διαγωνισμό. Παράλληλα, να προωθήσει μικρές και/ή μεγαλύτερες εταιρίες και/ή καλλιτέχνες που ασχολούνται με χειροτεχνίες (arts and crafts) και όχι μόνο.

Οι διοργανωτές καλούν τους νέους από 16 μέχρι 25 ετών, στους οποίους αρέσει να ασχολούνται με τη μουσική σε ερασιτεχνικό ή και πιο επαγγελματικό επίπεδο, να δημιουργήσουν το δικό τους συγκρότημα και να διαγωνιστούν στον πρώτο διαγωνισμό για σχολικές και φοιτητικές μπάντες, για να αποκτήσουν καινούριες εμπειρίες με σκοπό να διακριθούν και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Επίσης, καλλιτέχνες που έχουν την ικανότητα να δημιουργούν, ή και άτομα που ασχολούνται με χειροποίητες κατασκευές και θέλουν να αναδείξουν, να προωθήσουν ή/και να πωλήσουν τις κατασκευές τους ακόμα και γενικότερα  να παρουσιάσουν την δουλειά τους, τότε και πάλι μπορούν να λάβουν μέρος στο Mystery Festival.

Το κοινό το όποιο θα επισκεφθεί το φεστιβάλ θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και να γευτεί φαγητά από διαφορές κουζίνες και διάφορες κουλτούρες. Επίσης, καθ’ όλη την διάρκεια ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα,  διαγωνισμούς με συγκροτήματα, καλλιτέχνες που θα παρουσιάζουν arts & crafts, να διασκεδάσουν με street artists, αλλά και συγκροτήματα και ηθοποιούς από όλη την Κύπρο.

Αν είστε ένας από αυτούς τους νέους που θέλει να λάβει μέρος στους διαγωνισμούς με την μπάντα του ή και νέος καλλιτέχνης που θέλει να αναδείξει την δουλειά και τα προϊόντα του, επικοινωνήστε τηλεφωνικός στο 22315477 ή μέσω Facebook www.facebook.com/MysteryFestivalcyprus


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ