Εκπαιδεύοντας… δράκους!

Article featured image
Article featured image

Sequel της ταινίας κινουμένων σχεδίων «How to train your Dragon» (20140), βασισμένης στο βρετανικό ομότιτλο μυθιστόρημα της Κρεσίντα Κόουελ.

Η ταινία σκηνοθετήθηκε και γράφτηκε από τον Ντιν ΝτεΜπλουά, ο συν-σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, με τις φωνές των Jay Baruchel, Cate Blanchett, Gerard Butler, Djimon Hounsou, America Ferrera, Kit Harington, Craig Ferguson, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, T.J. Miller, Kristen Wiig.

Η ταινία «How to train your Dragon 2» διαδραματίζεται 5 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και μας γυρίζει πίσω στο φανταστικό κόσμο του Ψάρη και του Φαφούτη. Ενώ ο Άστριντ, ο Μύξαρχος και η υπόλοιπη συμμορία προκαλούν ο ένας τον άλλον σε αγώνες δράκων, που έχει γίνει το νέο αγαπημένο άθλημα του νησιού, το πλέον αχώριστο δίδυμο ανακαλύπτει νέους κόσμους και αχαρτογράφητους τόπους. Μέχρι τη στιγμή που μία από τις περιπέτειές τους θα τους οδηγήσει στην ανακάλυψη μιας μυστικής σπηλιάς πάγου, που στεγάζει εκατοντάδες νέους άγριους ​​δράκους και τον μυστηριώδη Καβαλάρη των Δράκων.

Έτσι οι δύο φίλοι θα βρεθούν στο κέντρο μιας μάχης για την προστασία της ειρήνης. Τώρα, ο Ψάρης και ο Φαφούτης πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να αγωνιστούν για τα πιστεύω τους και παράλληλα πρέπει να αναγνωρίσουν το γεγονός ότι μόνο μαζί, έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν το μέλλον τόσο των ανθρώπων όσο και των δράκων.

Μάθε τις αίθουσες και τις ώρες προβολής στο Time Out Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ