Η Άγκελα της κερκίδας και των αποδυτηρίων

Article featured image
Article featured image

Μεταξύ πολλών άλλων, η πιο ισχυρή γυναίκα της Ευρώπης, Καγκελάριος Μέρκελ, είναι και από τις γυναίκες που διαλύουν το στερεότυπο ότι το ποδόσφαιρο αποτελεί αποκλειστικά ανδρική υπόθεση.

Όποτε βρίσκει, λοιπόν, ευκαιρία, η Άγκελα παίρνει θέση στις κερκίδες των επισήμων και παρακολουθεί την εθνική ομάδα της χώρας της.

Με τίποτα βεβαίως δεν θα μπορούσε να χάσει το εναρκτήριο παιχνίδι της Γερμανίας στο Μουντιάλ, στο οποίο πανηγύρισε με την ψυχή της το θρίαμβο των «πάντσερ» επί της Πορτογαλίας με 4-0.

Σε κάθε γκολ που δεχόταν η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Καγκελάριος πεταγόταν από τη θέση της και ως γνήσια φίλαθλος πανηγύριζε με πάθος.

Επιπρόσθετα, με την ολοκλήρωση του αγώνα και αφού δέχθηκε τα συγχαρητήρια των υπόλοιπων επισήμων, δεν ήταν δυνατό να παραμελήσει την αγαπημένη της συνήθεια που είναι να κατεβαίνει στα αποδυτήρια και να συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές.

Εκεί φωτογραφήθηκε με όλη την ομάδα, πιο τυχερός από όλους όμως στάθηκε ο Λούκας Ποντόλσκι, αφού η καγκελάριος δέχθηκε να βγάλει μαζί του μία σέλφι. 





 


Πηγή: iefimerida

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ