Ή όπως λέμε «τα νέα του Tubo»

Article featured image
Article featured image

Είναι φορές που στο timeline σου εμφανίζονται όμορφα πράγματα. Πέραν από τις αναρτήσεις τύπου «Σοκ!», «Απίστευτο!’, «Εγκεφαλικό!» και τις δεκάδες άλλες μπούρδες, ενίοτε θα δεις και ωραία videos, εντυπωσιακές εικόνες, αλλά και «καλέσματα» που σου κλείνουν πονηρά το μάτι!

 

Π.χ. η αφίσα του Tubo Cocktail-Wine Bar μέσω της οποίας ενημερωνόμαστε για τις Τετάρτες, όπου στο μαγαζί παίζει ο DJ POLeM (Malochico Loud), ήταν μια απ’ αυτές τις ωραίες εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, από τις 21.00 και έπειτα, η ατμόσφαιρα στο Tubo γεμίζει με nuswing και funk beats.

 



 

Κάθισε σε μια γωνιά, παράγγειλε ένα Smoked Mai-Tai ή ένα Yelbow Superior (και τα δύο έρχονται στα εξαιρετικά Mugs του Tubo) και επέλεξε ανάμεσα στα 10 διαφορετικά tapas, τις σαλάτες ή τα platters τυριών και αλλαντικών, για να τα συνδυάσεις, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την παιχνιδιάρικη μουσική του POLeM.

 



Το Yelbow Superior σερβιρισμένο στο πανέμορφο Tikki Hula Girl Mug

 



Smoked mai-tai μέσα σε Tikki Tangaroa Mug



Στο Tubo, φυσικά, όσο διαρκεί το Μουντιάλ μπορείς να πας και για άλλους λόγους. Για το burger, που μέχρι και τις 17 Ιουλίου (ημέρα του τελικού) θα προσφέρεται καθημερινά στο μενού (και όχι μόνο Τρίτες όπως συνήθως), για τα beer buckets (3+1 δωρεάν), για την προσφορά με τα pints της Stella Artois (2 pints + ένα burger ή ένα platter με λουκάνικα προς €15), αλλά και για τη μεγάλη ποικιλία κρασιών και τα συχνά wine tastings.

 



Να μην ξεχνάμε φυσικά και τα after work happy hours για τα οποία το Tubo φημίζεται.

Δευ-Σαβ, 17.30-μεσάνυχτα. Κρατήσεις 97700030.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ