248,560 ευρώ φέτος για το Telethon!

Article featured image
Article featured image

Συγκινητική ήταν και φέτος η συμμετοχή και η ευαισθητοποίηση του κοινού αναφορικά με το Telethon, ενώ ειδικά στον χθεσινό τηλεμαραθώνιο που προβλήθηκε από την τηλεόραση SIGMA, αποδείξαμε ότι η καρδιάς μας είναι ικανή να «μιλήσει» ακόμα και στα δύσκολα.

 

Το φετινό μήνυμα του Telethon έγινε πράξη, αφού από τις φετινές εκδηλώσεις έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 248,560 ευρώ! Ο κόσμος της Κύπρου, απέδειξε έμπρακτα ότι στηρίζει το συνάνθρωπό του, ακόμη και όταν δυσκολεύεται ο ίδιος! Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύνδεσμο Μυοπαθών αλλά και στη χορήγηση ερευνών του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής.

Είναι η τρίτη συνεχής χρονιά που η τηλεόραση SIGMA και ο εκδοτικός οίκος ΔΙΑΣ, στηρίζουν το θεσμό του Telethon, στo πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. «Σε αυτές τις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, προσπάθεια μας είναι να στηρίζουμε με κάθε τρόπο φιλανθρωπικές οργανώσεις, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και κοινωφελή ιδρύματα».

Η τηλεόραση SIGMA και ο εκδοτικός οίκος ΔΙΑΣ νοιώθουν, τέλος, την ανάγκη να ευχαριστήσουν το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής, τον Σύνδεσμο Μυοπαθών και την ΟΠΑΠ Κύπρου για την άψογη συνεργασία. Το μεγαλύτερο όμως «ευχαριστώ» πρέπει να ειπωθεί σε όλους τους συμπολίτες μας, που στήριξαν αυτή την προσπάθεια και προσέφεραν απλόχερα από το περίσσευμα ή το υστέρημά τους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ