Η Κυπριακή Αστυνομία αλλάζει παροχέα

Article featured image
Article featured image

Η ΜΤΝ επιλέχθηκε για να καλύψει τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες της Αστυνομίας Κύπρου μετά από δύο χρόνια εκτενούς αξιολόγησης στην πρόταση που κατάθεσε στον διαγωνισμό.

 

Είναι η πρώτη φορά που ένας δημόσιος οργανισμός επιλέγει να συνεργαστεί με ιδιωτικό παροχέα τηλεπικοινωνιών, κάτι το οποίο αναδεικνύει την αυξημένη εμπιστοσύνη στο δίκτυο της ΜΤΝ και παράλληλα επιβεβαιώνει την ποιότητα των υποδομών, τη γνώση και την εξειδίκευση της εταιρίας. Έτσι, ένας από τους πιθανότατα πιο απαιτητικούς κυβερνητικούς οργανισμούς εμπιστεύεται την ΜΤΝ για τις καθημερινές επικοινωνιακές του ανάγκες.

Σύμφωνα με τη στρατηγική συνεργασία όλες οι συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας (300) και οι ευρυζωνικές συνδέσεις (50) έχουν ήδη μεταφερθεί με επιτυχία στο δίκτυο της ΜΤΝ. Αυτές ήταν οι προϋποθέσεις του διαγωνισμού που προκήρυξε η Κυπριακή Αστυνομία και στον οποίο συμμετείχαν όλοι οι τηλεπικοινωνιακοί παροχείς της Κύπρου.

Η ΜΤΝ επιλέχθηκε από ενδελεχή αποτίμηση των υποδομών κάθε διαγωνιζόμενου, τη δυνατότητά του να ικανοποιεί αποτελεσματικά και αποδοτικά τις ανάγκες του οργανισμού καθώς και για μια σειρά άλλες παραμέτρους του διαγωνισμού.

Ο Philip van Dalsen, CEO της MTN, έκφρασε την ικανοποίησή του για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην εταιρεία η Αστυνομία Κύπρου και δήλωσε σχετικά: «Η Κυπριακή Αστυνομία μπαίνει από σήμερα σε μια νέα εποχή. Η ΜΤΝ μπορεί να καλύψει τις σύγχρονες απαιτήσεις της με ποιότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία. Από τη δική μας πλευρά, είναι το πρώτο μας κυβερνητικό συμβόλαιο και αδιαμφισβήτητα ένα από τα πολλά που πρόκειται να ακολουθήσουν. Πρόσφατα ένας μεγάλος αριθμός κυβερνητικών οργανισμών έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της MTN, όπως επίσης και για το δίκτυο οπτικών ινών της. Σε ένα περιβάλλον που η εξοικονόμηση πόρων είναι επιτακτική ενώ παράλληλα η υψηλή ποιότητα δεν είναι διαπραγματεύσιμη, η ΜΤΝ είναι η λογική επιλογή. Δεν είναι η πρώτη φορά που μεγάλοι οργανισμοί εμπιστεύονται την ΜΤΝ. Σήμερα εξυπηρετούμε περισσότερες από 4.500 εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Lanitis Bros, Εθνική Τράπεζα Ελλάδος (Κύπρου), Deloitte, Τράπεζα Πειραιώς (Κύπρου), Salamis  Group, Ανοικτό Πανεπιστήμιο και EKA Group».

Το συμβόλαιο υπογράφθηκε τον Ιανουάριο ενώ η συνεργασία μεταξύ Αστυνομίας Κύπρου και ΜΤΝ θα ενισχυθεί περαιτέρω με κοινές εκπαιδευτικές και ενημερωτικές πρωτοβουλίες που θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ