Δικτυώνομαι για δουλειές στα ελληνικά

Article featured image
Article featured image

Το πρώτο ελληνικό επαγγελματικό δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης δημιούργησαν δύο αδέλφια από την Ελλάδα. Οι Δημήτρης και Διονύσης Αδάμ, λάνσαραν το Bsmark.com, μία καθαρά ελληνική πλατφόρμα που «απευθύνεται σε όλους όσοι αναζητούν μια διαφορετική προσέγγιση στην κοινωνική δικτύωση, μακριά από ψεύτικα προφίλ και ανούσιο περιεχόμενο» όπως αναφέρουν στον Ελεύθερο Τύπο.  

«Ουσιαστικά αποτελεί ένα ποιοτικό μέσο επαγγελματικής επικοινωνίας και μάλιστα στην ελληνική γλώσσα και εντελώς δωρεάν. Μέλη του μπορούν να γίνουν επαγγελματίες φοιτητές, άνεργοι ή ακόμα και οργανισμοί» δήλωσε ο Δημήτρης Αδάμ.

Το Bsmark.com μετρά έξι μήνες ζωής και έχει περισσότερους από 2.000 χρήστες από όλο τον κόσμο, Έλληνες και ξένους, αφού το δίκτυο λειτουργεί και στα αγγλικά.

Κάποιος μέσω του Bsmark.com μπορεί να «προβάλει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του με τη δημιουργία δικής του επαγγελματικής σελίδας, να ανταλλάσσει συστάσεις, να αξιολογηθεί και να αξιολογήσει, να ενημερωθεί με τρόπο στοχευμένο και να αποκτήσει επαγγελματική εξωστρέφια».


Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ