«Ο Γιούνκερ είναι ένας μπεκρής που πίνει κονιάκ για πρωινό»

Article featured image
Article featured image

Μετά τη Sun και η Daily Mail συντάσσεται στη γραμμή «πολέμου» που έχει χαράξει ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον στην υποψηφιότητα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την προεδρία της Κομισιόν.

Η βρετανική εφημερίδα χαρακτηρίζει τον Γιούνκερ μέθυσο και μπεκρή, επικαλούμενη, μάλιστα, αρκετές σχετικές δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων. 



Η αδυναμία του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στο ποτό είναι, αναφέρεται στο δημοσίευμα, κοινό μυστικό στις Βρυξέλλες ενώ παρατίθεται και αναφορά ανώτατου Βρετανού αξιωματούχου που υποστηρίζει ότι «οι περισσότεροι Ευρωπαίοι ηγέτες παραδέχονται ότι ο Γιούνκερ είναι ακατάλληλος για αυτή τη θέση αλλά έχουν υποχωρήσει στους Γερμανούς».

Η αδυναμία του στο ποτό ήταν κοινό μυστικό στο Λουξεμβούργο, αναφέρει και το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. Τώρα ο Γιούνκερ μπορεί να πίνει στα κρυφά, σημειώνει ο Γερμανός συντάκτης, αλλά δεν θα μπορεί να κάνει το ίδιο όταν θα είναι πρόεδρος της Κομισιόν.

Από την πλευρά τους, οι υποστηρικτές του Γιούνκερ ισχυρίζονται ότι έχει πέσει θύμα μιας συκοφαντικής εκστρατείας που χρησιμοποιεί βρώμικα κόλπα.


Πηγή: iefimerida

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ