#anaskopisi 17-23/06/2014

Article featured image
Article featured image

Ο παΤΕΡΑΣ που δεν ξέραμε

Μπορεί όλοι να μάθαμε για τον πατέρα εκτελεστή, που είχε το θράσος να στρέψει το όπλο στην οικογένεια του, το μαρτύριο όμως της γυναίκας και των παιδιών του είναι για τους περισσότερους άγνωστο. Πόσες ακόμη οικογένειες ζουν με το δικό τους δράμα με τον δικό τους «πατέρα» βασανιστή;

Ξέφυγε ο υπόκοσμος

Προφανώς το αίμα από τη μαζική δολοφονία των πέντε του Φάνου Καλοψυδιώτη δεν ήταν αρκετό. Οι γνωστοί άγνωστοι της νύχτας εκτέλεσαν τον πατέρα του προαναφερόμενου για τους ίδιους προφανώς λόγους. Την ίδια ώρα, η αστυνομία σφυρίζει αδιάφορα ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για νέο κύκλο αίματος.

Μαχαιρώματα σε club στη Λάρνακα!

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα, πριν από μερικές μέρες είχαμε μαχαιρώματα σε νυχτερινό μαγαζί της Λάρνακας. Μήπως την έχουμε δει λιγάκι TEXAS;

Μετά από 40 χρόνια

Η Κυπριακή Δημοκρατία απαλλοτρίωσε κτηματική περιουσία, ωστόσο μετά από 40 χρόνια δεν προχώρησε στην αξιοποίηση της! Αυτό θα πει κράτος δικαίου.

Πόλεμος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων

Χοντρό το παιχνίδι της ΚΟΠ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων. Την ώρα που η LTV καταρρέει, οι μεγάλες δυνάμεις των τηλεπικοινωνιών μπαίνουν σε χορό εκατομμυρίων. Ας ελπίσουμε σε διάφανη διαδικασία.

11 νεκροί ποδηλάτες στην Κύπρο την περίοδο 2008-2012

Ο σεβασμός στους ποδηλάτες και στους πεζούς παραμένει ακόμη σε τριτοκοσμικά επίπεδα. Κακά τα ψέματα ο Κύπριος οδηγός το παίζει άρχοντας στον δρόμο χωρίς να έχει καθόλου σεβασμό σε οτιδήποτε άλλο πέρα από νταλίκες! Ενδεικτικά, στην Λάρνακα σταθμεύουν στους ποδηλατόδρομους, ας μην μπούμε στην διαδικασία να πούμε το τι γίνεται στα πεζοδρόμια.

Τεχνητός θαλάσσιος ύφαλος και στην Πάφο!

Δεν λέω, το παλεύει η Πάφος σε ότι αφορά τον τουρισμό. με την Πολιτιστική Πρωτεύουσα όμως τι γίνεται;


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ