Άγριες Συζητήσεις και κρασί… μόνο για 4 βράδια

Article featured image
Article featured image

Επανέρχεται η παράσταση της alpha square «Wilde Conversations» με αποσπάσματα από τους καλύτερους διαλόγους του Όσκαρ Ουάιλντ από τους Αλεξία Παρασκευά, Νέδη Αντωνιάδη, Πολ Στιούαρτ και Ανδρέα Αραούζο.

Συγκεκριμένα στην παράσταση «Wilde Conversations», οι τέσσερις ηθοποιοί παριστάνουν τους πιο καυστικούς, πλούσιους και ψυχαγωγικούς διαλόγους του συγγραφέα από τέσσερα έργα: «The Importance of Being Earnest», «An Ideal Husband», «A Woman of No Importance» και «Salomé».

Το φόντο θα είναι και πάλι σύγχρονο για το διαχρονικό και αριστουργηματικό λόγο του Ουάιλντ, μια και η παράσταση θα παρουσιαστεί αυτή τη φορά στο εστιατόριο Πινακοθήκη (στη Λεβέντειο Πινακοθήκη) στη Λευκωσία, στο Library Café-Bar στη Λεμεσό, ενώ πρόσφατα προστέθηκε ακόμα μία παράσταση στην Πάφο και συγκεκριμένα στην πισίνα του Καμάρες Club (Leptos Kamares Village) στην Τάλα. Η σκηνοθεσία είναι του Ανδρέα Αραούζου και η ενδυματολογική επιμέλεια της σχεδιάστριας Ιωάννας Λουκά.

Τετάρτη 15 & Τετάρτη 22 Ιουλίου, Πινακοθήκη, Λευκωσία. Ώρα έναρξης: 20.00. Είσοδος: €25 μαζί με λευκό/κόκκινο/ροζέ κρασί και δίσκους με τυριά και αλλαντικά σε κάθε τραπέζι.

Πέμπτη 17 Ιουλίου, Library Café-Bar, Λεμεσός. Ώρα έναρξης: 20.00. Είσοδος: €15 μαζί με το πρώτο ποτήρι κρασί.

Δευτέρα 28 Ιουλίου, πισίνα Καμάρες Club (Leptos Kamares Village), Τάλα, Πάφος, 20.00. Είσοδος: €10. Κρατήσεις: 26652278.

Κρατήσεις: alpha@alphasquare.com.cy ή 70001140/πληροφορίες: www.alphasquare.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ