Τον Ιούλιο θα ροκάρουμε στο Power Of The Night Festival

Article featured image
Article featured image

Το Power Of The Night Festival, το κυπριακό Heavy Metal φεστιβάλ, επιστρέφει δυναμικά για 9η συνεχή χρονιά, υποδεχόμενο και φέτος ορισμένα από τα καλύτερα συγκροτήματα της κυπριακής Metal σκηνής, 2 από τις πιο υποσχόμενες ελληνικές Heavy Metal μπάντες (Strikelight, Sacral Rage), τους Πολωνούς Crystal Viper, και τους Αμερικανούς ήρωες του Epic Metal «MANILLA ROAD»!

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ που θα διεξαχθεί το διήμερο 25 και 26 Ιουλίου στην Τάφρο Πύλης Αμμοχώστου στο κέντρο της Λευκωσίας, θα φιλοξενήσει, κατά σειρά εμφάνισης, την πρώτη μέρα (Παρ 25 Ιουλ) τις μπάντες: The Ladderman (CY), Sacral Rage (GR), Vomitile (CY), Solitary Sabred (CY) και Crystal Viper (POL). Τη δεύτερη μέρα (Σ 26 ιουλ) στο φεστιβάλ θα παίξουν οι Gypsy Fears (CY), Dragonbreath (CY), Armageddon (CY), Strikelight (GR), Hardraw (CY), Manilla Road (USA).

Οι πόρτες του φεστιβάλ θα ανοίξουν στις 16.00. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 25 ευρώ για το διήμερο (προπώληση) και 30 ευρώ (στην είσοδο). Επίσης στην τιμή του εισιτηρίου θα περιλαμβάνεται και η δυνατότητα κάμπινκγ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο –όπως και τα προηγούμενα χρόνια– στους νεαρούς που με τραγικό τρόπο χάθηκαν στην άσφαλτο…

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων online http://www.potn-fest.com.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ