Η ελληνόφωνη ροκ στα καλύτερά της

Article featured image
Article featured image

*Το όνομα της εκδήλωσης είναι εμπνευσμένο από το ομότιτλο κομμάτι του Έλληνα τραγουδοποιού Παύλου Σιδηρόπουλου, αφού το μουσικό πρόγραμμα των τριών κυπριακών συγκροτημάτων κινείται στο φάσμα του ελληνόφωνου ροκ, με διασκευές υφιστάμενων κομματιών καθώς επίσης και δικές τους δημιουργίες.

 

Μετά από πρωτοβουλία του συγκροτήματος Pixides για τη δημιουργία ενός καλοκαιρινού event και τη βοήθεια του Στέλιου Μάτση (Φάλτσα Όνειρα), τρία μουσικά συγκροτήματα, τα Φάλτσα Ονειρα (www.faltsaoneira.com, www.facebook.com/faltsa.ONIRA), οι The Groovy Pigeons και οι Πυξίδες (www.facebook.com/Pixides, www.youtube.com/pixides), αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια προσπάθεια προβολής του έργου κυπριακών μουσικών συγκροτημάτων στο κοινό της Κύπρου.

Ως εκ τούτου, αποφάσισαν τη διοργάνωση μιας μεγάλης καλοκαιρινής συναυλίας, την Πέμπτη 10 Ιουλίου, στο Σκαλί Αγλαντζιάς, όπου θα παρουσιαστεί ένα καθαρά ελληνικό μουσικό πρόγραμμα με διασκευές υφιστάμενων τραγουδιών μεγάλων συνθετών και τραγουδιστών καθώς επίσης και δικές τους δημιουργίες.

Στο χώρο θα φιλοξενούνται μικρά καταστήματα, με χειροποίητες δημιουργίες Κύπριων καλλιτεχνών. Ο κόσμος που θα παραβρεθεί θα έχει την ευκαιρία, να περιηγηθεί στους χώρους των μικρών καταστημάτων για να δει από κοντά τις δημιουργίες τους.

Πέμπτη 10 Ιουλίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 17.30 (έναρξη φεστιβάλ / DJ Impaulite), 20.00 (Φάλτσα Όνειρο), 21.15 (The Groovy Pigeons), 22.30 (Pixides), €5. Πληρ. 96355922.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ