10+1 λόγοι γιατί θα πρέπει να πάμε στο φετινό Riverstock

Article featured image
Article featured image

Αν δεν σου αρκεί το γεγονός ότι θα είσαι μέλος ενός διήμερου καλοκαιρινού φεστιβάλ με ωραίες μουσικές και χιλιάδες κόσμο, διάβασε τους λόγους που καθιστούν το φετινό Riverstock μια must επιλογή.

 

1. Τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα, με τις κλασσικές επιτυχίες των ΠΥΞ ΛΑΞ, έχουμε να τους δούμε μαζί από το 2011, σε εκείνη την αξέχαστη συναυλία των 80.000 θεατών στο ΟΑΚΑ.

2. Ο -παρεξηγημένος από πολλούς- Βασίλης Παπακωνσταντίνου έχει τραγουδήσει μερικά από τα σημαντικότερα τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας και αρκετούς από τους πιο σημαντικούς συνθέτες, ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην τον πιστώσουμε και με το γεγονός ότι δεν κλέβει ποτέ στο πρόγραμμά του: 4 γεμάτες ώρες!

3. Την κυπριακή μουσική σκηνή θα εκπροσωπήσουν τρεις δυνατές μπάντες: η Έντεχνη Ροκ Σκηνή «Στο Πέραμα», οι Παπιγιόν Band (Άγγελος Αυγουστή, Χριστίνα Τσέλεπου, Ερμογένης Σκητίνης) και οι Cashiers.

4. Στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχει ένα εντυπωσιακό μπαρ που για πρώτη φορά στην Κύπρο θα στήσει η Absolut, με σκοπό να δροσίζει τον κόσμο με ωραία κοκτέιλ!

5. Στα καραβάνια των κυπριακών μπυροβιομηχανιών θα μπορείς να πιεις παγωμένη και κυρίως φθηνή μπίρα.

6. Θα προσφέρεται ζουμερό σουβλάκι καλαμάκι όπως επίσης και κάποιες άλλες λιχουδιές για να «κατευνάζουν» τις λιγούρες.

7. Πέραν από την ίδια τη μουσική, το φεστιβάλ στηρίζει και το Panos Foundation, το οποίο με τη σειρά του στηρίζει οικογένειες με πρόωρα παιδάκια.

8. Και για τις δύο ημέρες του φεστιβάλ θα πληρώσεις μόνο €25 -ξεχωριστά για κάθε μέρα του φεστιβάλ η τιμή είναι στα €18,

9. Πέρσι, πέρασαν από το φεστιβάλ κοντά στις 6.000 άνθρωποι (καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου), ενώ αναμένεται ότι ο αριθμός αυτός θα είναι, φέτος, ακόμα μεγαλύτερος.

10. Λόγω του ότι δεξιά και αριστερά της σκηνής υπάρχουν κερκίδες, η αίσθηση που έχει ο θεατής-ακροατής είναι ότι βρίσκεται ακριβώς δίπλα στους καλλιτέχνες. Η αμεσότητα είναι κάτι περισσότερο από έντονη.

11. Γιατί Riverstock; Θα μπορούσε να παραπέμπει στο θρυλικό Woodstock, πλην όμως το διαφοροποιεί το γεγονός ότι πραγματοποιείται δίπλα στο ποτάμι (Ποταμός Γερμασόγειας).

25 & 26 Ιουλίου, Χώρος Στάθμευσης Ποταμού Γερμασόγειας, Λεμεσός, 19.30, €18 (για κάθε μέρα) ή €25 (για 2 μέρες). Πληροφορίες 70006600, www.riverstockcyprus.com.



ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ!

Στείλε
email στο info@cityfreepress.com.cy, με την ένδειξη «Riverstock», και διεκδίκησε μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις για το διήμερο φεστιβάλ. Μην ξεχάσεις να γράψεις Ονοματεπώνυμο, Πόλη και ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας.

 

Τελευταία ενημέρωση: 22.07.14

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ

Αυτοί είναι οι πέντε τυχεροί Cityzens που κεδίζουν τις 5 διπλές προσκλήσεις για το Riverstock Μουσικό Φεστιβάλ, το διήμερο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Παρασκευοσάββατο στη Λεμεσό:



1. Λοΐζος Ποταμίτης - Λεμεσός

2. Παναγιώτης Αγαθοκλέους - Λάρνακα

3. Ουρανία Καλλή - Λευκωσία

4. Κωνσταντίνος Ιωάννου - Λεμεσός

5. Νίκη Χρυσάνθου - Λευκωσία



Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί ήδη για να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους. Σε καλή μεριά και καλή ακρόαση guys!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ