Πολύνεκρο δυστύχημα στο μετρό της Μόσχας

Article featured image
Article featured image

Τους 19 ανθρώπους έχουν φτάσει μέχρι στιγμής οι νεκροί στο δυστύχημα του μετρό της Μόσχας, όταν βαγόνι συρμού εκτροχιάστηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Οι τραυματίες είναι περισσότεροι από 160 και σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, επειδή το δυστύχημα συνέβη σε ώρα αιχμής, ο αριθμός των θυμάτων είναι πιθανό να αυξηθεί ακόμα περισσότερο. 

Το δυστύχημα συνέβη στις 8:30 το πρωί μεταξύ των σταθμών Σλαβιάνσκι Βουλεβάρ και Παρκ Πομπέντι, όταν ο συρμός φρέναρε απότομα, με αποτέλεσμα να εκτροχιαστούν κάποια βαγόνια και να προκληθεί αυτή η τραγωδία. 

«Φρέναρε πολύ απότομα, τα φώτα έσβησαν και υπήρξε πολύς καπνός», δήλωσε ένας από τους επιβάτες σε τηλεοπτικό δίκτυο της Ρωσίας.

Οι τραυματίες, μεταξύ των οποίων πολλοί είναι βαριά τραυματισμένοι, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελικόπτερο. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Σε άλλα νέα, οι άνδρες της Gen Z πιστεύουν ότι η σύζυγος πρέπει να υπακούει στον άντρα της

Article featured image

Οι χιμπατζήδες λατρεύουν τους κρυστάλλους και οι επιστήμονες ψάχνουν τον λόγο

Article featured image

Ταξιδιωτική οδηγία Βρετανίας για την Κύπρο: Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί