Απόψε ο Steve Aoki στο Silly Festival Bar!

Article featured image
Article featured image

Η Smirnoff και ο Super FM απόψε παρουσιάζουν τον Steve Aoki, στο Silly Festival Bar! Ο μεγαλύτερος showman των decks έρχεται στην Κύπρο, για να μας θυμίσει πως πρέπει να είναι ένα πραγματικό πάρτυ!

 

Πέρυσι η εμφάνιση του άφησε ιστορία και τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε χρόνο μηδέν! Φέτος, ο πιο τρελός DJ στον κόσμο επανέρχεται δριμύτερος για μια super silly εμφάνιση!

Ο Steve Aoki είναι ένας από τους δημοφιλέστερους DJ της electro house αυτή την στιγμή στον κόσμο -κατατάσσεται στην θέση #8 της κατάταξης του DJ Mag- ενώ ταυτόγχρονά είναι και ιδρυτής ενός εκ των πιο πετυχημένων labels της EDM, της DIM MAK.

To debut mix album του, το 2008, «Pillowface and his Airplane chronicles» έκανε την αρχή για το φαινόμενο Aoki ενώ το 2012, το πρώτο του solo album, «Wonderland», γνώρισε τεράστια επιτυχία στα dance charts, τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη, χαρίζοντας του παγκόσμια αναγνώριση.

Συνεργάστηκε με superstars της ηλεκτρονικής σκηνής όπως οι Tiesto, Armand Van Helden, Laidback Luke, Afrojack, ενώ φέτος, μαζί με τους Dimitri Vegas & Like Mike αποτελούν τους «3 are Legend».

Ταυτόγχρονα, συνεργασίες του με ονόματα όπως οι Linkin’ Park στο «A light that never comes», Wynter Gordon στο «Ladi Dadi» κ.α, του χάρισαν κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, κάνοντας τον έναν από τους πιο περιζήτητους DJ τόσο από τους συναδέλφους του όσο και από διάσημους καλλιτέχνες της pop και rock.

Get your silly on!

Έστω και τώρα, την υστάτη, εξασφάλισε το δικό σου εισιτήριο, για το πιο τρελό πάρτι του καλοκαιριού!

Εισιτήρια προπωλούνται στο Tickethour.com.cy, και σε όλα τα παραρτήματα της ACS.

Κρατήσεις 96322098.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ