Πίθηκοι σε επανάσταση!

Article featured image
Article featured image

Το «Dawn Of The Planet Of The Apes» αποτελεί τη συνέχεια του «Rise Of The Planet Of The Apes» (2011) εγκαινιάζοντας μια εξολοκλήρου καινούργια σειρά ταινιών εμπνευσμένη από το βιβλίο του Γάλλου συγγραφέα Pierre Boulle.

Η ταινία ξεκινά στο χρονικό σημείο που τελείωσε το «Rise Of The Planet Of The Apes», αλλά μόνο για να μας δείξει τα φώτα του "ανθρώπινου" πολιτισμού να χάνονται σταδιακά έως ότου σβήσουν εντελώς. Αμέσως μετά, μας συστήνει την κοινωνία των πιθήκων μέσω μιας πραγματικά θεαματικής σεκάνς, ένα πρώτο δείγμα των εξαιρετικών οπτικών εφέ που θα ακολουθήσουν.

Η ταινία καταπιάνεται με την ιστορία ενός αυξανόμενου πληθυσμού γενετικά εξελιγμένων πιθήκων, με επικεφαλής τον περιβόητο Caesar, ο οποίος απειλείται από μια ομάδα ανθρώπων που κατάφεραν να επιβιώσουν μετά το ξέσπασμα του θανατηφόρου, εργαστηριακού ιού που σάρωσε τη γη μια δεκαετία πριν. Παραμερίζοντας τη δυσπιστία και τις έντονες αντιδράσεις από συγκεκριμένα μέλη των ομάδων τους, οι δύο πλευρές κατορθώνουν, αρχικά, να συνυπάρξουν αλλά στην πορεία αναγκάζονται να έρθουν σε σύγκρουση η οποία, τελικά, θα αναδείξει το είδος που θα κυριαρχήσει απόλυτα στον πλανήτη.

Mάθε τις αίθουσες και τις ώρες προβολής στο Τime Out Cyprus.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ