Στην Κύπρο ο Βασίλης Καρράς

Article featured image
Article featured image

Ο Θεσσαλονικιός καλλιτέχνης με τη χαρακτηριστική, στιβαρή, λαϊκή φωνή επισκέπτεται εκ νέου το νησί μας (η τελευταία του εμφάνιση ήταν τον περασμένο Απρίλιο), αυτή τη φορά για ένα Super καλοκαιρινό πάρτι στο κτήμα Μακένζι στη Λάρνακα, την Τετάρτη 30 Ιουλίου. 

Ο Βασίλης Καρράς άλλωστε βρίσκει πάντοτε τον τρόπο να είναι επίκαιρος, ενώ και η παρακαταθήκη που φτιάχνει για το είδος διασκέδασης που υπηρετεί, είναι γεμάτη διαχρονικές επιτυχίες όπως «Δεν πάω πουθενά», «Αχάριστη κι αλήτισσα», «Τι αισθάνεσαι για μένα», «Απορώ», «Θα μου κλείσεις το σπίτι», «Όπως παλιά». Ωστόσο, τα τραγούδια δεν αρκούν για να κερδίσουν το κοινό, αφού με το ήθος και την καλλιτεχνία του έχει καταφέρει να χαίρει εκτίμησης όχι μόνο από τον κόσμο που τον ακολουθεί εδώ και τόσα χρόνια, αλλά και από καλλιτέχνες που ακολουθούν έναν πιο έντεχνο (θα λέγαμε) «δρόμο».

Στην Κύπρο πάντως έρχεται μαζί με το δεκαεξαμελές του σχήμα για ένα πεντάωρο πρόγραμμα γεμάτο διαχρονικές επιτυχίες, σε μια βραδιά που διοργανώνει η Overdose Events και στηρίζει το περιοδικό «ΟΚ».

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 70009901.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ