To γκάτζετ που υπόσχεται να βελτιώσει τον ύπνο μας

Article featured image
Article featured image

Το Sense είναι μια καλοσχεδιασμένη, φουτουριστική συσκευή που ελέγχει τον ύπνο μας αλλά και τις συνθήκες του δωματίου που κοιμόμαστε, όπως θερμοκρασία, φωτισμό, ποιότητα αέρα, μας ξυπνάει όταν συμπληρώσουμε τις ιδανικές ώρες και βαθμολογεί την ποιότητα του ύπνου μας μέσω ειδικού application.  

To γκάτζετ που υπόσχεται να βελτιώσει τον ύπνο μας έχει ήδη κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο στο Kickstarter, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει το ποσό στόχο των 100.000 δολαρίων σε λίγες ώρες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται κοντά στα 400.000 δολάρια.  

Η συσκευή αποτελείται από τρία μέρη. Τη σφαιρική βάση - πολυαισθητήρα, που τοποθετείται δίπλα στο κρεβάτι, έναν ακόμα αισθητήρα σε σχήμα δίκίου, ονόματι Sleeping Pill που τοποθετείται στο μαξιλάρι για να καταγράφει τις κινήσεις μας και τα στριφογυρίσματα στο κρεβάτι και μια εφαρμογή που συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία και βαθμολογεί τον ύπνο.

Οι συσκευές επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω Bluetooth και μπορούν να εντοπίσουν ακόμα και σωματίδια που αιωρούνται στον αέρα και διαταράσσουν τον ύπνο όσων πάσχουν από αλλέργίες. Όπως αναφέρει ο εφευρέτης του Sense και πρόεδρος της εταιρείας Hello, James Proud, η συσκευή του έρχεται να καλύψει το κενό ενός gadget που θα ελέγχει το πιο σημαντικό δωμάτιο της ζωής μας. Την κρεββατοκάμαρα. Εκεί όπου ξοδεύουμε το 1/3 της ζωής μας.  

 

Δείτε το βίντεο παρουσίασης του Sense από τη σελίδα της καμπάνιας του στο Kickstarter


Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ