Οι περιπέτειες της βασίλισσας

Article featured image
Article featured image

Τις αγωνίες και τα προβλήματα ενός κοινού θνητού που προσπαθεί εναγωνίως να παρακολουθήσει έναν αγώνα αλλά εμποδίζεται από τον μπροστινό του που του κρύβει τη θέα έζησε η βασίλισσα Ελισάβετ. 

Η βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας θέλησε να παρακολουθήσει χθες αγώνες κολύμβησης. Ντυμένη με τα καλά της, ένα πράσινο φωσφοριζέ μαντό και ένα ασορτί καπέλο με φτερά πήγε στο γήπεδο και θέλοντας να πρωτοτυπήσει κάθισε στις τελευταίες σειρές της κερκίδας. 



Η επιλογή της αυτή, ωστόσο, αποδείχθηκε πέρα για πέρα λανθασμένη, αφού δυστυχώς μπροστά από τη βασίλισσα κάθισε μια άλλη κυρία που φορούσε ένα τεράστιο καπέλο με αποτέλεσμα να κόβει τη θέα της Ελισάβετ.

Τα πράγματα όμως έκανε πολύ χειρότερα η ενδυματολογική επιλογής της κυρίας, η οποία ήταν σχεδόν πανομοιότυπη με τη βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας. 

Έτσι, η Ελισάβετ, μη μπορώντας να ζητήσει από την κυρία μπροστά της να μετακινηθεί, πέρασε τη μεγαλύτερη, αν όχι  όλη, τη διάρκεια του αγώνα παλεύοντας να δει τους αγώνες.

Οι φωτογραφίες με τις απίστευτες εκφράσεις που έπαιρνε στην προσπάθειά της αυτή, κάνουν σήμερα το γύρο του κόσμου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Υπάλληλοι στη Βρετανία έκαναν login από το πάρκινγκ εταιρείας και γύριζαν πίσω στο σπίτι τους

Article featured image

Ηθοποιός υποστηρίζει ότι το Avatar της έκλεψε το πρόσωπο

Article featured image

Γιατί η πρόληψη για την άνοια πρέπει να ξεκινά από την παιδική ηλικία