Εξώδικα οχληρίας στην Πάφο

Article featured image
Article featured image

Εξώδικα σχετικά με την οχληρία που παρατηρείται στο λιμανάκι από μικρά σκάφη πρόκειται να ξεκινήσει να μοιράζει ο Δήμος Πάφου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Σάββα Βέργα στο ΚΥΠΕ, για τα εξώδικα που θα δοθούν «δεν θα επιτρέψουμε να ακούσουμε παράπονα από κανέναν».

Η απόφαση για μεικτές περιπολίες της αστυνομίας και της τροχονομίας, η οποία πάρθηκε μετά από σημερινή συνεδρίαση της Διαχειριστικής Επιτροπής του Δήμου Πάφου, ως σκοπό έχει «να σταματήσει την οχληρία που δημιουργούν μικρά σκάφη που χρησιμοποιούνται για την αλιεία τόνου».

Η εικόνα που δημιουργείται από την ακαταστασία δε συνάδει με την καρδιά της τουριστικής περιοχής της πόλης σημείωσε ο Δήμαρχος για να προσθέσει πως «έχουμε μπει στην καρδιά της καλοκαιρινής περιόδου και οφείλουμε όλοι μας να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί φέτος δίνουμε εξετάσεις».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ένας δημοτικός σύμβουλος θέλει να διοργανώσει πάρτι ανταλλαγής συντρόφων μέσα στο δημαρχείο

Article featured image

Ένα σημαντικό βήμα για την αναγνώριση των άτυπων φροντιστών στην Κύπρο

Article featured image

Αλεξιπτωτιστής πήδηξε με αερόστατο καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ [βίντεο]