Η 19χρονη που σκοτώνει άγρια ζώα και εκνευρίζει τους φιλόζωους

Article featured image
Article featured image

Η 19χρονη Kendall Jones από το Τέξας έχει καταφέρει εδώ και περίπου μια εβδομάδα να γίνει ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα του ίντερνετ, προκαλώντας αμηχανία, θυμό και οργή με τις φωτογραφίες που κοινοποιεί.  

Η νεαρή κοπέλα περνάει όπως όλα δείχνουν τον περισσότερο χρόνο της σε σαφάρι στην Αφρική και έχει δηλώσει πως είναι λάτρης του «αθλήματος» από πολύ μικρή ηλικία. Η Kendall φωτογραφίζεται μαζί με λιοντάρια, λεοπαρδάλεις, ελέφαντες και διάφορα άλλα ζώα τα οποία έχουν πέσει νεκρά από το όπλο της και έως τώρα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει χιλιάδες haters.

Σχεδόν 100.000 από αυτούς έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικτυακή προσπάθεια συγκέντρωσης υπογραφών ώστε να αντεπιτεθούν, απαιτώντας να κλείσει η σελίδα της.

Ακόμη περισσότεροι έχουν εντοπίσει το λογαριασμό της στο Facebook και σχολιάζουν αρνητικά τις υπερήφανες φωτογραφίες με τα σκοτωμένα ζώα ενώ ήδη έχουν εμφανιστεί οι πρώτες σελίδες που εναντιώνονται τόσο στην πρακτική όσο και την δημοσιότητα που η νεαρή δίνει στη δραστηριότητα της.   

Η ίδια πάντως δεν δείχνει να έχει ενοχληθεί καθόλου και αντί να τηρεί πιο διακριτική στάση, απαντά και υπερασπίζεται με πάθος τον εαυτό της και το νόμιμο όπως υπενθυμίζει σε όλους χόμπι της. Πρόσφατα μάλιστα ανέφερε πως όλο αυτό που συμβαίνει όχι απλά δεν την ενοχλεί, αλλά της έχει προσθέσει επιπλέον followers και θαυμαστές που την υποστηρίζουν. Σύμφωνα δε με τα όσα ισχυρίζεται, σύντομα θα έχει τη δική της εκπομπή στο Sportsman Channel. 


Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ