Touchpico: προτζέκτορας τσέπης για οθόνες αφής παντού

Article featured image
Article featured image

Ο TouchPico δεν είναι ένας ακόμη προτζέκτορας τσέπης. Είναι πολύ πιο προχωρημένος από όλους όσοι έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά μέχρι τώρα χάρη στη δυνατότητα του να μετατρέπει κάθε επιφάνεια προβολής σε μια μεγάλη, διαδραστική οθόνη αφής που μπορεί να φτάσει σε διάσταση μέχρι τις 80 ίντσες.

Παρά το μικρό του μέγεθος, ο TouchPico διαθέτει μια πλατφόρμα με Android 4.0 που μπορεί να «τρέξει» εσωτερικά οποιαδήποτε εφαρμογή για λειτουργικό Android και να προβάλλει το περιεχόμενό της σε ανάλυση 854 x 480 pixel, σε εικόνα με διαγώνιο έως 80 ίντσες και με φωτεινότητα 150 lumens, που είναι αρκετά για να φωτίσει επαρκώς ένα δωμάτιο.

Παράλληλα μπορούν να συνδεθούν στον προτζέκτορα πολλών ειδών συσκευές όπως laptops, smartphones, tablets, μέσω εισόδων HDMI και USB.

Η συσκευή καταφέρνει να μεταφέρει την εμπειρία της οθόνης αφής σε οποιαδήποτε επιφάνεια προβάλλει το περιεχόμενό της, με ένα πενάκι που εκπέμπει υπέρυθρες από την άκρη του.

Η εταιρεία TouchJet, έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία του TouchPico τον Οκτώβρη, και έχει ήδη λανσάρει την καμπάνια της στο Indiegogo.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ