Μικρή πτώση της θερμοκρασίας για το weekend

Article featured image
Article featured image

Η ψεσινή ομίχλη υποχώρησε, το ίδιο και η χαμηλή νέφωση που υπήρχε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ μαζί τους έφυγε και μια μικρή ανησυχία που είχαμε ότι μπορεί ο καιρός να μη μας κάνει τη χάρη για το Σαββατοκύριακο.

 

Παρόλα αυτά, μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα την έχουμε.

Σήμερα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ από το μεσημέρι θα παρατηρούνται και λίγες νεφώσεις στις ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33-35 στα νοτιοανατολικά (Λάρνακα, ελ. Αμμόχωστος), στους 32-34 στα νότια (Λεμεσός) και στους 30-32 στα δυτικά (Πάφος).

Σε ότι αφορά στην υγρασία, θα βρίσκεται σε ψηλά ποσοστά, πάνω από 35%.

Το Σαββατοκύριακο (2-3/8), σύμφωνα με το Weather Forecast Cyprus,  θα παρατηρηθεί μικρή πτώση στη θερμοκρασία και θα επικρατεί ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις στις ορεινές περιοχές. Συγκεκριμένα, στο εσωτερικό θα κυμαίνεται μεταξύ 35-36, στα νοτιοανατολικά θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς, στα νότια 30-32, στα δυτικά 29-31, ενώ στα ορεινά θα πέσει στους 25-26 βαθμούς.

Επίφοβη η ερχόμενη βδομάδα

Για το διάστημα από 4/8 μέχρι και 7/8, φαίνεται να εισέρχονται λίγο πιο ψυχρές αέριες μάζες στην περιοχή μας οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν αστάθεια, οπότε δεν αποκλείονται τοπικές μπόρες ή και καταιγίδες. Είναι, βέβαια, λίγο νωρίς να μιλήσουμε με σιγουριά, εξ ου και θα προσπαθήσουμε να σας κρατάμε συνεχώς ενήμερους για τις εξελίξεις αναφορικά με τον καιρό.


Πηγή: Weather Forecast Cyprus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ