Ένα αριστοκρατικό κρεοπωλείο που μοιάζει με μουσείο

Article featured image
Article featured image

Στο Σίδνεϊ, βρίσκεται ίσως το πιο καλαίσθητο κρεοπωλείο του κόσμου, το οποίο θα μπορούσε κάποιος να παρομοιάσει με μουσείο.

 

Εκτός από την εκλεκτή ποιότητα κρεάτων που διαθέτει, το κρεοπωλείο Victor Churchill διαθέτει έναν εντυπωσιακό εσωτερικό χώρο, ο οποίος έχει σχεδιαστεί από την αρχιτεκτονική εταιρεία DreamtimeAustralia.

Στο χώρο δεσπόζει το σκούρο ξύλο και το μάρμαρο, ενώ τα προϊόντα είναι τοποθετημένα με σειρά σε γυάλινα ράφια, ακριβώς όπως σε ένα μουσείο.

 


Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Νέο φάρμακο για τον προχωρημένο καρκίνο του προστάτη έδειξε ενθαρρυντικά αποτελέσματα σε πρώιμη κλινική δοκιμή

Article featured image

Times: Το Ηνωμένο Βασίλειο θα στείλει πολεμικό πλοίο για την υπεράσπιση της στρατιωτικής βάσης στην Κύπρο

Article featured image

Ο πόλεμος στο Ιράν προμηνύει μια εποχή βομβαρδισμών με χρήση ΑΙ, ταχύτερων από την «ταχύτητα της σκέψης»