Επιστρέφει εσπευσμένα στο Λονδίνο ο Κάμερον [μετά το βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Αμερικάνου δημοσιογράφου]

Article featured image
Article featured image

Μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από το Ισλαμικό Κράτος, όπου φαίνεται ο αποκεφαλισμός ενός Αμερικανού δημοσιογράφου και στο οποίο υπάρχουν σχόλια από άνδρα με βρετανική προφορά, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, διακόπτει τις διακοπές του και επιστρέφει σήμερα, Τετάρτη, στο Λονδίνο.

Σε δήλωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κ. Κάμερον, αναφέρεται ότι ο πρωθυπουργός «θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών και ανώτερους αξιωματούχους από το υπουργείο Εσωτερικών, το Φόρεϊν Όφις και τις υπηρεσίες για να συζητήσει την κατάσταση στο Ιράκ και τη Συρία και την απειλή που δημιουργείται από τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους».

Όσον αφορά το βίντεο, η δήλωση αναφέρει ότι: «Αν είναι αλήθεια, ο κτηνώδης φόνος του Τζέιμς Φόλεϊ προκαλεί σοκ και αποστροφή».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Η (εξαιρετική) παρέμβαση στην πινακίδα του Ισραηλινού πολιτικού Αϊζενκότ

Article featured image

Οι μικροοργανισμοί που μπορεί να «κρύβονται» στα πινέλα του μακιγιάζ

Article featured image

Ανακαλύφθηκαν λείψανα μαμούθ μετά την υποχώρηση της στάθμης του Δούναβη