Η σέλφι μπορεί να σκοτώσει [9 πρόσφατα περιστατικά ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους]

Article featured image
Article featured image

Υπάρχουν #selfies που δεν παίρνουν ποτέ κανένα like, επειδή δεν προλαβαίνουν να αναρτηθούν.

Υπάρχουν και άλλες που αν και προλαβαίνουν να αναρτηθούν, αυτός ή αυτή που τις τράβηξε ποτέ δεν καταφέρνει να δει πόσα like συγκέντρωσε.

Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται σε περιπτώσεις που το άτομο που βγάζει μια σέλφι εστιάζει πολύ στο πρόσωπό του και δεν δίνει την πρέπουσα σημασία στον κόσμο γύρω του.

Αυτά είναι μερικά από τα πιο πρόσφατα περιστατικά ανθρώπων (όλα μέσα στο 2014) που έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να τραβήξουν μια σέλφι.

 

 

 

 

1η Απρίλιου

Η 17χρονη Xenia Ignatyeva έπαθε ηλεκτροπληξία σε σύρματα και έπεσε από γέφυρα στην Αγία Πετρούπολη. 

 

3 Απριλίου

Η 32χρονη Courtney Sanford ανέβασε στο facebook μια σέλφι ενώ άκουγε το αγαπημένο της τραγούδι στο αυτοκίνητο. Ένα λεπτό αργότερα έχασε τη ζωή της σε σύγκρουση.

 

4 Μαΐου

Ένα 15χρονο αγόρι στην Ινδία έκατσε στις γραμμές για να φωτογραφηθεί με το τρένο που ερχόταν. Δεν πρόλαβε να φύγει και το τρένο τον παρέσυρε.

 

6 Ιουνίου

Η Ιταλίδα Isabella Fracchiolla ανέβηκε στην άκρη ενός κάστρου στο Taranto. Έχασε την ισορροπία της και έπεσε από ύψος 20 μέτρων.

 

7 Ιουνίου

Η selfie αυτή είναι η τελευταία ανάμνηση από την Colette Moreno. Λίγο αργότερα έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε ένα φορτηγό. Η ίδια σκοτώθηκε και η φίλη της σώθηκε με σοβαρά τραύματα.

 

8 Αυγούστου

Ο 21χρονος Μεξικανός Otero Aguilar ήθελε να φωτογραφηθεί κρατώντας ένα όπλο που σημάδευε το κεφάλι του. Δυστυχώς για αυτόν, πάτησε κατά λάθος τη σκάνδάλη.

 

9 Αυγούστου

Ένα ζευγάρι από την Πολωνία αγνόησε τις προειδοποιητικές πινακίδες και πήγε για να φωτογραφηθεί στην άκρη του γκρεμού του Cabo da Roca στην Πορτογαλία.

Έπεσαν στο κενό μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών τους. 


Πηγή: Kamarinia

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ