Πέθανε ο Μικελλίδης

Article featured image
Article featured image

Νεκρό στο εξοχικό του στα Πυργά εντόπισε στις 4 τα ξημερώματα η σύντροφός του τον γνωστό ψυχίατρο Γιάγκο Μικελλίδη. 

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια του θανάτου του ήταν γνωστό πως τα τελευταία χρόνια ο δημοφιλής για το χαρακτηριστικό ευθύ και ντόμπρο ύφος του ψυχίατρος αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας. 

Ο Δρ Γιάγκος Μικελλίδης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1946. Σπούδασε Ιατρική στη Θεσσαλονίκη και ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική στην Αγγλία.

Το 1978 επέστρεψε στην Κύπρο και εργάστηκε στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας μέχρι το 1983. Από τότε μέχρι σήμερα εργαζόταν ως Ψυχίατρος στην Λευκωσία.Έχει γράψει πολλά άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά και έχει κάνει talk shows σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και προγράμματα σε τηλεοπτικά κανάλια μεταξύ των οποίων και το «Σίγμα».

Έχει γράψει 5 βιβλία. Το πρώτο είναι το «Ψυχιατρική για όλους» που εκδόθηκε το 1995, το δεύτερο του είναι το  «De Profundis» που εκδόθηκε το 2002 και ακολούθησαν το «De Profundis 2» και «De Profundis 3» που εκδόθηκαν το 2005, το «De Profundis 4» το 2006 και το «De Profundis 5» που εκδόθηκε το 2007.Επιλογή των άρθρων του παρουσιάζονται επίσης στο βιβλίο «Σύμμεικτα» της Μαρίας Χατζηκυπριανού.


Πηγή: Sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ