Έκκληση για άνδρες σε γυναικοκρατούμενο χωριό στη Βραζιλία

Article featured image
Article featured image

Έκκληση για άνδρες κάνει γυναικοκρατούμενο χωριό στη Βραζιλία, στο οποίο μένουν πάνω από 600 ελεύθερες γυναίκες από 20 έως 35 ετών.

Το χωριό Νόιβα ντο Κορντέιρο βρίσκεται στη νοτιοανατολική Βραζιλία και σίγουρα έχει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο ζωής, καθώς οι γυναίκες εκεί ασχολούνται σχεδόν με τα πάντα, από γεωργικές μέχρι και οικοδομικές εργασίες.

Οι γυναίκες λοιπόν, κάποιες από τις οποίες ισχυρίζονται πως έχουν να φιλήσουν κάποιον άντρα χρόνια, απευθύνουν πρόσκληση για άνδρες από όλο τον πλανήτη να εγκατασταθούν στο χωριό τους με μοναδικό όρο να προσαρμοστούν αυτοί στον ιδιαίτερο τρόπο ζωής του χωριού.

Σύμφωνα με δηλώσεις γυναικών του βραζιλιάνικου χωριού, ο τρόπος ζωής τους είναι πολύ αρμονικός, είναι όλες ενωμένες και τα βγάζουν πέρα καλύτερα απ’ ότι σε άλλες περιοχές, με μοναδικό τους πρόβλημα ότι οι μόνοι άνδρες που υπάρχουν στο χωριό είναι ή παντρεμένοι ή συγγενείς τους.

Ωστόσο, επιθυμούν οι τυχόν άντρες που μπορεί να μετακομίσουν εκεί να συμβιβαστούν με τους κανόνες τους και να τις υπακούν.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ