Στον αέρα η ιστοσελίδα του TEDxLimassol

Article featured image
Article featured image

Την επίσημη παρουσία του στο διαδίκτυο έχει εγκαινιάσει το TEDxLimassol. Στην ιστοσελίδα του TEDxLimassol βρίσκονται όλες οι πληροφορίες και οι ανακοινώσεις σχετικά με την πολυαναμενόμενη διοργάνωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Ριάλτο και στην Πλατεία Ηρώων. 

Εδώ πρόκειται να ανακοινώνονται οι ομιλητές, οι μουσικοί και το πρόγραμμα ενώ από την ιστοσελίδα αυτή θα πραγματοποιείται και η πώληση των εισιτηρίων.

Παράλληλα, η ιστοσελίδα διαθέτει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το χώρο της εκδήλωσης, τους διοργανωτές, τους υποστηρικτές. 

Με εγγραφή στη σελίδα του TEDxLimassol θα παρέχεται συνεχής ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενώ παράλληλα θα υπάρχει άμεση τροφοδοσία από τα social media του συνεδρίου, από το Facebook και το Τwitter όπου όλοι όσοι επιθυμούν να σχολιάζουν θα χρησιμοποιούν το hashtag #TEDxLim.

To TEDx Limassol αποσκοπεί στο να συμβάλει στην εδραίωση της Λεμεσού ως επίκεντρο επιστημονικών και τεχνολογικών αναζητήσεων, καινοτομίας και δημιουργικότητας σε ολόκληρη τη νοτιοανατολική Μεσόγειο, ενισχύοντας τη διεθνή της εικόνα αλλά και τη στρατηγική της θέση σε επιχειρηματικό και τουριστικό επίπεδο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ