Το νέο θύμα του Ice Bucket Challenge [κρίσιμος τραυματισμός άντρα από αεροπλάνο που του έριξε νερό]

Article featured image
Article featured image

H «πελλάρα» δεν είναι στα βουνά που πάει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ενώ λοιπόν οι αρχές στη Βρετανία ερευνούν τον προχθεσινό θάνατο του 18χρονου Cameron Lancaster από τη Σκωτία, ένα νέο κρούσμα του διαδικτυακού παροξυσμού Ice Bucket Challenge έρχεται στη δημοσιότητα.

Το νέο θλιβερό περιστατικό μας έρχεται από το Βέλγιο, όπου ένας άντρας τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, όταν δέχτηκε ρίψη 400 λίτρων νερού από αεροπλάνο πυρόσβεσης.

Ο φωτογράφος Bruno Brokken, 51 ετών, αποφάσισε να τραβήξει ένα «τολμηρό» βίντεο για το Ice Bucket Challenge με το αεροπλάνο, που χρησιμοποιείται για την κατάσβεση δασικών πυρκαγιών, να ρίχνει πάνω του την εξωφρενική αυτή ποσότητα νερού από τα 22 πόδια κοντά στην πόλη Girona στη βορειοανατολική Ισπανία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών εφημερίδων, ο Brokken, ο οποίος πέραν από τη φωτογραφία ασχολείται επαγγελματικά και με τις καταδύσεις, ζήτησε από φίλο του να τον βοηθήσει σε αυτόν τον παράδοξο τρόπο απάντησης στην πρόκληση του κουβά, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το ALS.

Καθώς φαίνεται, όμως, δεν υπολογίστηκε σωστά η ποσότητα του νερού, γεγονός που οδήγησε στον τραυματισμό του.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ