Καλύτερο αξιοθέατο της Ευρώπης η Ακρόπολη

Article featured image
Article featured image

Όταν η Ακρόπολη είναι υποψήφια «World Travel Awards», στην κατηγορία «Καλύτερο Αξιοθέατο», τότε όλοι οι υπόλοιποι τρώνε απλά τη σκόνη της. Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε Πύργος του Άιφελ, Κολοσσαίο, Sagrada Família...

 

Στα βραβεία ψηφίζουν εκπρόσωποι ταξιδιωτικών πρακτορείων από ολόκληρο τον κόσμο και ο χαρακτηρισμός που τους αποδίδεται είναι «Όσκαρ των ταξιδιωτικών και τουριστικών προορισμών».

Σημαντική διάκριση απέσπασε και η Κέρκυρα, η οποία κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου τουριστικού προορισμού της Ευρώπης σε ότι αφορά στις παραλίες (Europe’s Leading Beach Destination) ενώ η Aegean Airlines βραβεύτηκε ως η κορυφαία περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης (Europe’s Leading Regional Airline).

Το Grand Resort Lagonissi συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ελληνικές πρωτιές κερδίζοντας τον τίτλο του κορυφαίου συνεδριακού κέντρου της Ευρώπης (Europe’s Leading Meetings & Conference Center) ενώ το Costa Navarino στη Μεσσηνία διακρίθηκε για τις βέλτιστες περιβαλλοντικές πρακτικές τουριστικής ανάπτυξης, λαμβάνοντας το Europe's Respon-sible Tourism Award.

 

Με δύο βραβεία διακρίθηκε στην 21η τελετή των βραβείων το ξενοδοχείο Porto Zante Villas στη Ζάκυνθο (φωτό πάνω) κερδίζοντας τον τίτλο του κορυφαίου πολυτελούς συγκροτήματος με παραλιακές βίλες (Europe’s Leading Luxury Beach Villas) και του καλύτερου ξενοδοχείου με ιδιωτική παραλία στην Ευρώπη (Europe’s Leading Prievate Beach Hotel).



Κορυφαίο ξενοδοχείο της Ευρώπης αναδείχθηκε το Ciragan Palace Kempinski Istan-bul στην Κωνσταντινούπολη (φωτό πάνω), ενώ το πολύ σημαντικό βραβείο της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας απέσπασε η Lufthansa.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στην Αθήνα το οποίο επίσης βραβεύτηκε ως το καλύτερο Spa ξενοδοχείο της Ευρώπης.

Εδώ θα βρείτε ολόκληρη τη λίστα με τους νικητές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ