9 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του iPhone 6

Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με το έγκυρο σάιτ Re/Code, του «γκουρού» του τεχνολογικού ρεπορτάζ, Walt Mossberg, το νέο πολυαναμενόμενο smartphone της Apple, πρόκειται να παρουσιαστεί σε ειδικό media event, στις 9 Σεπτεβρίου, στην Καλιφόρνια.

 

Εάν ληφθούν υπόψη οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα, το νέο iPhone πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές. Μια με οθόνη 4,7 ιντσών και μία με οθόνη 5,5 ιντσών.

Ανάμεσα στις καινοτομίες που αναμένεται να φέρουν οι νέες συσκευές είναι η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, οθόνη Saphire, ανθεκτική σε γρατζουνιές και χτυπήματα με απτική τεχνολογία, ενώ θα υποστηρίζονται και ασύρματες πληρωμές μέσω συστήματος NFC (Near Field Communications).

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της Wall Street Journal, η Apple έχει παραγγείλει στην Foxconn και στα υπόλοιπα εργοστάσια που θα αναλάβουν την παραγωγή του iPhone 6, περίπου 70-80 εκατομμύρια μονάδες, γεγονός που καταδεικνύει ότι η εταιρεία θεωρεί την επιτυχία της συσκευής κάτι παραπάνω από βέβαιη.



Το νέο iPhone με οθόνη 4,7 ιντσών, σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα

Συντάκτης του Re/Code, που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη της εταιρείας, αναφέρει ότι η νέα σειρά προϊόντων της Apple, που θα παρουσιαστεί σταδιακά μέσα στο ερχόμενο Φθινόπωρο και περιλαμβάνει εκτός από το iPhone, το «έξυπνο» ρολόι iWatch, τα νέα iPad και τους νέους υπολογιστές Mac, «θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα της τελευταίας 25ετίας».

Πηγή cover photo: www.recode.net


Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ