Ο Στέφανος Κορκολής ερμηνεύει στο Κούριο

Article featured image
Article featured image

«Όταν ένας καλλιτέχνης ερμηνεύσει στο Κούριο, τότε γνωρίζει ότι έφτασε σε ένα κομβικό σημείο στην εντός Κύπρου πορεία του». Αυτό πιστεύουν πολλοί στην Κύπρο, και όταν πρόκειται για καλλιτέχνες σαν τον Στέφανο Κορκολή δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης.

Από τους σημαντικότερους συνθέτες της νέας γενιάς, ο Στέφανος Κορκολής, έχει αποδείξει άλλωστε περίτρανα πολλά χρόνια τώρα, το απαράμιλλο της μουσικής του ευφυΐας και ικανότητας τόσο στο κλασικό όσο και στον μοντέρνο μουσικό στερέωμα.

Στη συναυλία του στο Κούριο μαζί του θα είναι η πολύ ταλαντούχα ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη που ο ίδιος ο συνθέτης εμπιστεύτηκε τα νέα του τραγούδια. Επίσης ο Μυτιληναίος αγαπημένος όλων τραγουδοποιός Τάκης Σωτηρχέλλης που με το «Ταξίδι Στην Βροχή» έδωσε στο κοινό μια από τις σπουδαιότερες και πολυτραγουδημένες μελωδίες. Ο Σωτηρχέλλης στο Κούριο θα μας ωθήσει να το τραγουδήσουμε όλοι μαζί κάτω από τον έναστρο ουρανό της Κύπρου.

Μαζί του θα είναι και οι “Avanti 4”. To φωνητικό αυτό αντρικό κουαρτέτο, έχει να επιδείξει μέσα σε 3 μόνο χρόνια, μια φανταστικά γρήγορη ανελικτική πορεία στην Κύπρο. Ερμήνευσαν σε όλη την Κύπρο σε ασφυκτικά γεμάτα θέατρα και συνεργάστηκαν με σπουδαία ονόματα και χορωδίες. Το Crossover αυτό κουαρτέτο ανακατασκευάζει τραγούδια από πολλές γλώσσες, ανάμεσά τους και κυπριακά και με το δικό τους εξαιρετικό φωνητικό αποτέλεσμα επιτυγχάνει μια μοναδική και πρωτότυπη διασκευή.

Τέλος, στη συναυλία θα συμμετέχει και η σοπράνο Αλίκης Χρυσοχού. Μετά την τεράστια της επιτυχία στο «Βρετανία έχεις ταλέντο» έχει παρουσιαστεί σε πάρα πολλές χώρες σε γεμάτες αίθουσες. Η σεμνότητα, η λάμψη και η ομορφιά της σε συνδυασμό με το αψεγάδιαστό της ταλέντο, την έχουν δικαίως οδηγήσει στο Κούριο όπου θα λαμπρύνει με την παρουσία της τη σπουδαία και μοναδική αυτή βραδιά.

Πάρτε λοιπόν ένα μαξιλαράκι για κάθισμα και απολαύστε τη μαγεία που μόνο το Κούριο μπορεί να προσφέρει!

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014, 20.00. Εισιτήρια €10 (προπώληση μέσω της soldout tickets) & €15 (στην είσοδο). Πληρ. 97880767. Η συναυλία έχει ως χορηγό τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες Κύπρου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ