Ο Μπάσης, η Φιλαρμονική, τα «ξύλινα και χάλκινα…» [στο Ριάλτο]

Article featured image
Article featured image

Ο Δημήτρης Μπάσης συναντά τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Μέσα Γειτονιάς σε μια συναυλία «ξύλινα και χάλκινα…», που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Ριάλτο την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Μέσα Γειτονιάς, συνεχίζει την παράδοση συνεργασιών της με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, την οποία ξεκίνησε πέρσι στο θέατρο Ριάλτο με τον Κώστα Μακεδόνα.

Φέτος η Φιλαρμονική συναντά, στον ίδιο χώρο, το μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση σε μια ιδιαίτερη συναυλία με γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια. Με την ξεχωριστή του φωνή, ο Δημήτρης Μπάσης θα δώσει το δικό του χρώμα στις μελωδίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας, ενώ ο καταξιωμένος Κύπριος συνθέτης και πιανίστας Βάσος Αργυρίδης υπογράφει τη διασκευή των τραγουδιών και συνοδεύει στο πιάνο. Μαέστρος ο Αναστάσιος Αραμπατζής.

Ώρα 20.30. Πληροφορίες/κρατήσεις: 77 77 77 45. Είσοδος: €12 – €10/ e-ticket: http://www.rialto.com.cy/.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ένας 18χρονος ερεύνησε τα αρχεία Έπσταϊν για σχολική εργασία και βρέθηκε αντιμέτωπος με μήνυση

Article featured image

Ένας ορειβάτης ξαναβρήκε το σακίδιό του 60 χρόνια μετά την πτώση του σε παγετώνα

Article featured image

Τι κρυβόταν στα χρώματα των έργων της Αρχαίας Αιγύπτου και άντεξαν για χιλιάδες χρόνια