Ξεγύμνωσαν 100 σελέμπριτις του Χόλιγουντ [χάκερς ανέβασαν στο διαδίκτυο γυμνές τους φωτογραφίες]

Article featured image
Article featured image

Αναστάτωση και πανικό έχει προκαλέσει η διαρροή προσωπικών γυμνών φωτογραφιών πάνω από 100 διασημοτήτων του Χόλιγουντ στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την Κυριακή ένας χρήστης, προφανώς χάκερ και μάλιστα πολύ ικανός, ανέβασε στο σάιτ φωτογραφιών «4chan» προσωπικές γυμνές φωτογραφίες που έχουν υποκλαπεί από υπολογιστές διασήμων, όπως της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Τζένιφερ Λόρενς, της Ριάνα και άλλων.

Το ποστ αφαιρέθηκε σύντομα αλλά οι φωτογραφίες πρόλαβαν να κυκλοφορήσουν.

 

Η Τζένιφερ Λόρενς –μέσω εκπροσώπου- δήλωσε ότι «Αυτή είναι μια κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Ήρθαμε σε επαφή με τις αρχές οι οποίες θα ασκήσουν διώξεις σε οποιονδήποτε χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογραφίες».

Ανάμεσα στα θύματα είναι η Άμπερ Χέρντ, η Αβρίλ Λαβίν και η Βικτόρια Τζάστις, που έγραψε στο Twitter ότι οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες και το ίδιο δήλωσε η Αριάνα Γκράντε

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να γλιτώσει τη φυλακή

Article featured image

Τρεις ελληνικές πόλεις στη λίστα με τις κορυφαίες του κόσμου για street food

Article featured image

Οι Beatles βγάζουν νέα έκδοση του «Rubber Soul» με ένα άγνωστο τραγούδι του Τζον Λένον