Rustic: όνομα και πράμα!

Article featured image
Article featured image

Αν δεν το έχεις ανακαλύψει μέχρι τώρα, είναι καιρός να το πράξεις! Σε μια περιοχή που κατακλύζεται από αλυσίδες καφέ, στη Λεωφ. Σταυρού στον Στρόβολο, το Rustic café κατάφερε να ξεχωρίσει, προτείνοντάς σου κάτι διαφορετικό και απόλυτα μοναδικό!

Εμπνευσμένο από τα ταξίδια των ιδιοκτητών του, που το έφτιαξαν με πολύ μεράκι και αγάπη, το μοντέρνο μαγαζί με τη ρουστίκ διακόσμηση που σε παραπέμπει σε άλλες δεκαετίες, σε περιμένει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας για να σε μεθύσει με τους μυρωδάτους καφέδες του (οι οποίοι παρασκευάζονται από φρεσκοαλεσμένο καφέ Lavazza). Πέρα όμως από όλων των ειδών τους καφέδες, μπορείς να απολαύσεις πλούσια σε γεύση ροφήματα, όπως τα δροσερά milkshakes, καθώς επίσης και απολαυστικά smoothies, γρανίτες και παγωτά. Επιπλέον, σερβίρουν πρωτότυπα παραδοσιακά προϊόντα όπως η ολόφρεσκια λεμονάδα, και το γάλα με τριαντάφυλλο! Ακόμα μην παραλείψεις να γευτείς τα μοναδικά γλυκά του, φτιαγμένα με αγνές πρώτες ύλες, όπως το πεντανόστιμο carrot cake, το καταπληκτικό banana cake, τα brownies και το chocolate cake, τα οποία όλα αποτελούν ιδιαίτερες συνταγές και δημιουργίες της ιδιοκτήτριας, η οποία έχει πάντα κάτι καινούργιο να σου προτείνει, ανάλογα με την εποχή.

 

Μπορείς ακόμη, κατόπιν παραγγελίας, να προμηθευτείς ολόκληρα cakes για take away ώστε να τα απολαύσεις στο χώρο σου, καθώς επίσης και κεραστικά, ακόμα και σπιτικές μαρμελάδες.

 

Ο χώρος εκτός από ποτό και περανζάδα της πολυσύχναστης περιοχής, προσφέρεται και για συναντήσεις με την παρέα για πολύωρα παιχνίδια, ταβλιού και μπιρίμπας!

 

(99383183) Σταυρού 58, Στρόβολος, Λευκωσία.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ